Horoscop special – compatibilitatea nativilor Balanță cu alte zodii!

Balanță - balantabuna

Articol scris de Elisabeta Pancea. Horoscop special – compatibilitatea nativilor Balanță cu alte zodii! Fiecare femeie are propriul caracter, propriile calități și defecte, care o deosebesc de restul persoanelor. Printre factorii care determină schimbări în personalitatea și comportamentul unei femei se află și semnul astrologic sub care s-a născut aceasta dar și compatibilitatea zodiacală cu persoanele întâlnite. Iar când vine vorba despre relații, felul de a fi al fiecăruia își pune amprenta pe cele două persoane implicate în relație.

Iată care sunt zodiile cu care nativii din Balanță sunt compatibili dar și de cine ar trebui să se ferească aceștia și de ce:

Balanță – Gemeni (90%)

Ca și cuplurile din filmele de dragoste, voi trăiți viața unul pentru celălalt. Cu o Balanță cu două talere și un nativ din Gemeni cu două personalități, viața împreună va fi mereu frumoasă.

Nu știu dacă vă trebuie neapărat un cămin, deoarece o casă ar fi suficient cât să vă întoarceți undeva. Vouă vă place viața, iubiți să ieșiți cât mai mult. Spontaneitatea și sociabilitatea Gemenilor te vor face să îl vezi ca pe partenerul ideal, fiind mai curios i mai puțin serios decât tine.

În general, spiritul tău de gașcă nu-ți oferă ocazia de a sta prin casă? Stai să vezi un Geamăn! Vei uita de plictiseală și îți vei aminti ce înseamnă distracția. Din punct de vedere sexual, relația este la fel de bună pentru că e inventiv sau, când obosește, are un duplicat de rezervă. Pentru tine va fi minunat.

Balanță – Vărsător (95%)

Relația dintre Balanță și Vărsător va fi bazată pe comunicare. Amândoi sunteți curioși și interesați de ce e în jur. Vărsătorul e inovativ și ia tot ce primește „ca să vadă cum e„, de aceea nici nu prea oferă nimic. Pe când tu te aștepți ca răsplata pentru tot ce faci să vină curând, realizezi că Vărsătorul nu a uitat, ci nu a considerat necesar să îți răspundă.

Vărsătorii cad greu, lucru care te va face să te enervezi, pentru că tu îl vrei pentru tine dar el e independent. Ai răbdare, sigur va veni să vadă ce e nou. Relația voastră, chiar și din punct de vedere intim, merge excelent, pentru că Vărsătorul îți va oferi mereu ceva nou.

Singura problemă a relației? Economiile. Dacă ați cheltui mai puțin, v-ar ajunge banii și să angajați pe cineva acasă, însă, până atunci, iubiți-vă, căci le scoateți voi la cale cumva.

Așa cum există compatibilități, fiecare zodie are și opusul ei, persoane total diferite. În cazul Balanțelor acestea sunt:

Balanță – Pești (50%)

Relația cu nativii din zodia Pești este una fascinantă, dar numai la început. Cu unii s-ar putea să meagă pentru că, nedorindu-și să conducă relația, s-ar putea să îi aducă cu picioarele pe pământ. Însă mai sunt și cei care, oricât de misterioși ar fi, în realitate sunt doar nesiguri sau superficiali.

Nu le plac ieșirile în oraș, dar le place victimizarea. Nu îți vor spune când îi vei răni, te vei trezi că-ți cer o pauză. Dacă alegi calea grea pentru tine, să rămâi în casă (pentru că asta vrea cu adevărat, dar nehotărârea asta), te vei plictisi. Plecând nervos, îl vei răni. Ce crezi, vei suporta?

Balanță – Rac (60%)

Mai bine nu. Racului îi place să fie „de casă„, muncește din greu dar se îngrozește când vede cum cheltui tu. E sentimental, iar răceala ta îl va distanța. Capricios, nu vei știi când sau de ce a pornit cearta, iar asta va fi motiv pentru o continuă dispută.

Ah, să nu uităm: curățenie, mâncare, griji pentru cămin. Da, pentru căminul vostru. Ce? E doar o casă? Nu pentru Rac. Nici măcar ieșirile tale în oraș sau felul cum pui problemele nu îi plac. Prea direct. Știi? Nu va merge. Te vei plictisi.

Compatibilitate procentuală a Balanței cu alte zodii:

Balanță – Berbec – 70%

Balanță – Taur – 75%

Balanță – Leu – 65%

Balanță – Fecioară – 80%

Balanță = Balanță – 80%

Balanță – Scorpion- 85%

Balanță – Săgetător – 80%

Balanță – Capricorn – 85%

Sursă foto: egirl.ro

Balanță - fecioaramare 150x150Citeste si: Horoscop special – compatibilitatea nativilor Fecioară cu alte zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.