Horoscop special – compatibilitatea nativilor Capricorn cu alte zodii!

capricorn - capricorn 1

Articol scris de Elisabeta Pancea. Horoscop special – compatibilitatea nativilor Capricorn cu alte zodii! Fiecare femeie are propriul caracter, propriile calități și defecte, care o deosebesc de restul persoanelor. Printre factorii care determină schimbări în personalitatea și comportamentul unei femei se află și semnul astrologic sub care s-a născut aceasta dar și compatibilitatea zodiacală cu persoanele întâlnite. Iar când vine vorba despre relații, felul de a fi al fiecăruia își pune amprenta pe cele două persoane implicate în relație.

Iată care sunt zodiile cu care nativii din Capricorn sunt compatibili dar și de cine ar trebui să se ferească aceștia și de ce:

Capricorn – Taur (95%) 

Relația cu un Taur este făcută să dureze, deoarece amândoi tindeți spre iubire absolută și oferiți respect. Nativii din Taur sunt sensibili, drăgăstoși, iubitori și serioși. Solicită ce oferă și nu lasă niciodată baltă o persoană care îi ajută, pentru că la rândul lor nu le-ar plăcea să fie lăsați baltă când au nevoie de ajutor.

Taurii iubesc frumosul, florile, natura dar și bijuteriile, obiectele vechi și luxul, la fel ca și Capricornii. Cu toate astea sunt economi și nu cheltuiesc banii fără rost. Iubirea este un capitol sensibil pentru Tauri, care iubesc pentru a fi iubiți, iar tu vei ști exact cum să îi oferi confirmările necesare. Nu înșeală, din respect pentru compania ta și pentru el însuși. Din punct de vedere sexual vă merge foarte bine. Sunteți pasionali și puneți iubirea pe un tron, iar Taurul este recunoscut pentru deschiderea și farmecul de care dă dovadă.

Capricorn – Fecioară (95%)

Fecioara este un nativ potrivit pentru o relație cu un Capricorn, din toate punctele de vedere. Dacă dorți o familie, Fecioara vă va oferi cei mai frumoși copii pe care îi veți crește în cele mai bune și corecte moduri. Dacă îți dorești o casă, Fecioara o va transforma în cămin, pentru că perfecțiunea de care dă dovadă stă la baza acțiunilor ei, ducând orice loc în zona de confort.

Dacă vrei să petreci timp la job sau ești în ascensiune, Fecioara te va susține, fiind punctul ei forte. Dacă nu e muncă, nu e nimic. Alături de un nativ din Fecioară veți trăi clipe minunate, senzuale, o explozie de sentimente și de satisfacție, datorită vâlvoiului de stări din spatele „tocilarei„ Fecioare.

Aveți aceleași vise, aceleași plăceri și aceleași idei, nu se poate să nu meargă….perfect.

Așa cum există compatibilități, fiecare zodie are și opusul ei, persoane total diferite. În cazul Scorpionilor acestea sunt:

Capricorn – Rac (45%) 

Nu ați putea vreodată să comparați „răspunsurile„ la ce oferiți și ce primiți. Racul e un familist convins, extrem de prețențios și strict. Casa va fi mereu curată, hainele îngrijite și masa pusă. Însă nu-l veți putea răsplăti decât cu bani, deoarece vă va ajuta și susține inclusiv să ajungeți sus de tot, știind ce înseamnă să câștigi greu banii. Însătot nu e bine. De ce?

Pentru că nativii din Rac țin la bani, cât e necesar, Capricornii sunt dedicați lor, iar un Rac nu va înțelege niciodată nevoia dumneavoastră de succes. Va fi mereu supărat și se va izola fără să spună de ce, iar cearta va fi la ordinea zilei, din cauza geloziei partenerului.

Compatibilitate procentuală Capricorn – restul zodiilor:

Capricorn – Gemeni – 50%
Capricorn – Leu – 45%
Capricorn -Balanța – 85%
Capricorn – Scorpion – 65%
Capricorn – Săgetător – 55%
Capricorn – Capricorn – 85%
Capricorn – Vărsător – 70$
Capricorn – Pești – 85%

Sursă foto: reginele.ro

capricorn - sagetatorspecial 150x150Citeste si: Horoscop special – compatibilitatea nativilor Săgetător cu alte zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.