Horoscop special – compatibilitatea nativilor Fecioară cu alte zodii!

Fecioară - fecioaramare

Articol scris de Elisabeta Pancea. Horoscop special – compatibilitatea nativilor Fecioară cu alte zodii! Fiecare femeie are propriul caracter, propriile calități și defecte, care o deosebesc de restul persoanelor. Printre factorii care determină schimbări în personalitatea și comportamentul unei femei se află și semnul astrologic sub care s-a născut aceasta dar și compatibilitatea zodiacală cu persoanele întâlnite. Iar când vine vorba despre relații, felul de a fi al fiecăruia își pune amprenta pe cele două persoane implicate în relație.

Iată care sunt zodiile cu care nativii din Fecioară sunt compatibili dar și de cine ar trebui să se ferească aceștia și de ce:

Fecioară – Taur (90%)

Două zodii liniștite, iubitoare ale normalității. Aveți gusturi comune, aceleași idealuri și dorințe, mai ales când vine vorba de propriul cămin.

Taurul este econom și știe să aibă grijă de bani, este conștincios și un bun analist, așa că va vedea și va aprecia perfecționismul tău. Din partea Taurului vei primi stabilitatea și echilibrul de care ai nevoie.Vei simți imediat acest lucru pentru că nativul Taur îi oferă partenerului ceea ce primește și este extrem de fidel.

Amândoi sunteți comozi, iar pentru puțină destindere e nevoie să ieșiți din zona de confort. Taurul te va iubi cu pasiune de la început până la final, și fizic și psihic. Un romantic incurabil, va face dragote cu intelectul tău dar va avea și răbdarea necesară pentru a-ți desăvârși nevoile trupești. Relația voastră este ideală, iar dacă vei lăsa puțin de la tine (pentru că Taurul este semn fix amândoi sunteți încăpățânați) vei cunoaște fericirea și adevărata valoare a familiei și căminului.

Fecioară – Capricorn (95%)

Tu ești perfecționistă, Capricornul este atent și amuzant. Te va relaxa cu glumele lui, mai ales că aveți gusturi asemănătoare. Poate nu-ți va plăcea ironia de care dă dovadă, însă acesta un defect mic. Ce poate face dragostea mai interesantă pentru că felul de a te alinta și atenția ce ți-o oferă te vor împăca, iar după ceartă dragostea e mai dulce.

Niciunul dintre voi nu e cheltuitor și amândoi munciți din greu pentru a obține ce vă doriți. Tu ai sfaturi bune, el muncește pentru a obține succes. Așa că perechea perfectă e pregătită. Nu vă va lipsi nimic, tu vei avea suficientă răbdare pentru a deschide calea spre sufletul Capricornului, iar el, deși te va conduce, te va și venera în intimitate, ajungând la plăcerea sufletească și abia apoi la cea trupească.

Așa cum există compatibilități, fiecare zodie are și opusul ei, persoane total diferite. În cazul Leilor acestea sunt:

Fecioară – Berbec (45%)

Berbecul are atitudine înflăcărată, ca un semn de Foc ce este. Graba lui îți va strica toate planurile iar liniștea și grija ta i se vor părea o lipsă de încredere. Pentru el e „acum sau niciodată„ iar gândurile despre cum e mai bine sunt plictisitoare. În timp ce tu te gândești cum să aranjezi casa, el e deja la magazin cu mobila cumpărată. Și se va aștepta și la laude, pe care nu le va primi.

Și oricât de bune ar fi sfaturile tale, va considera că nu e nevoie de ele. La fel de grăbit și în viața sexuală, te va face să te răzgândești din prima. Când vă hotărâți să ieșiți, în ciuda plăcerii tale de intimitate, el se vrea în centrul atenției. Mai e și fustangiu. Nicio șansă de reușită.

Fecioară – Vărsător (50%)

Te vei îndrăgosti foarte repede de nativul Vărsător pentru că este ingenios, dar și zăpăcit, cu capul în nori, curios și aerian. Vărsătorii sunt persoane neconvenționale, iar tendințele tale spre perfecțiune în plictisesc.

Vărsătorului îi place comunicarea, fiind specialist în relațiile cu ceilalți oameni. Tu faci totul atât de simplu, iar Vărsătorul e atât de complicat încât va ajunge să te obosească. Și când într-un final hotărăști să-i vorbești despre tine, acest nativ nu va fi interesat să asculte povești. În concluzie, nu ați putea fi nici măcar prieteni.

Compatibilitate procentuală cu celelalte zodii

Fecioară – Berbec – 45%

Fecioară – Gemeni – 75%

Fecioară – Rac- 75%

Fecioară – Leu – 75%

Fecioară – Fecioară – 80%

Fecioară – Balanță – 70%

Fecioară – Scorpion – 85%

Fecioară – Săgetător – 70%

Fecioară – Pești – 70%

Sursă foto: femeia.ro

Fecioară - leuzodie 150x150Citeste si: Horoscop special – compatibilitatea nativilor Leu cu alte zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.