Horoscop special – compatibilitatea nativilor Gemeni cu alte zodii!

gemeni - gemenizodiac

Articol scris de Elisabeta Pancea. Horoscop special – compatibilitatea nativilor Gemeni cu alte zodii! Fiecare femeie are propriul caracter, propriile calități și defecte, care o deosebesc de restul persoanelor. Printre factorii care determină schimbări în personalitatea și comportamentul unei femei se află și semnul astrologic sub care s-a născut aceasta dar și compatibilitatea zodiacală cu persoanele întâlnite. Iar când vine vorba despre relații, felul de a fi al fiecăruia își pune amprenta pe cele două persoane implicate în relație.

Iată care sunt zodiile cu care nativii din Gemeni sunt compatibili dar și de cine ar trebui să se ferească aceștia și de ce.

Gemeni – Berbec

Aerul tău stârnește focul Berbecului iar spontaneitatea ta îl va da pe spate. Berbecul este entuziasmat, energic și ingenios. Ideile lui te vor uimi și pe deasupra este curios dar se plictisește la fel de repede ca tine, alături de el fiind mereu „în mișcare„.

Schimbările vi se par distractive dar și inovatoare. Berbecului îi place să conducă dar, deoarece tu ești semn mobil, vei avea succes urmându-i deciziile. Relația voastră va fi condimentată cu declarațiile de iubire pe care tu le aștepți de mult și totodată, vei avea o mână de sprijin, bazându-te pe Berbec.

Într-o ceartă, încăpățânarea Berbecului îl va face să scoată flăcări pe nas și va trebui să lași de la tine, însă felul tău de a fi îl va transforma într-un copil timid. Din punct de vedere sexual, se lasă cu artificii. Tu îi oferi diversitate iar el îți oferă acțiune, însă te pot fascina locurile în care vă veți lăsa amprenta, deoarece, în această combinație, patul nu mai e altarul dragostei.

Gemeni – Vărsător

Două semne de aer – iată relația de care trebuie să ai grijă. Vărsătorul este un semn fix, adăugând stabilitate în viața ta haotică, iar imaginația Vărsătorului te vor face să te atașezi foarte repede de el. Din acest moment poți spune că ți-ai găsit și un tovarăș care să te însoțească peste tot și care, pe deasupra, mai e și sociabil, rebel și își susține părerile în fața oricui ducând conversațiile până la capăt.

Deși ți se pare visător sau rece, Vărsătorul este cu picioarele pe pământ și oricât de încăpățânat ar părea, se va lăsa contrazis dacă vii cu argumentele pertinente. Opozițiile lui în fața hotărârilor tale se datorează grijii pentru ce-l înconjoară. Din punct de vedere amoros veți încerca mereu ceva nou, mereu extravagant și mereu altfel.

Așa cum există compatibilități, fiecare zodie are și opusul ei, persoane total diferite. În cazul Gemenilor acestea sunt:

Gemeni – Fecioară

La început vă veți fascina unul pe celălalt. În timp însă, geamănul își va da seama că deși Fecioara e loială și devotată, mai este și pretențioasă, fixistă și moralistă. Te vei plictisi repede de tendința ei dominatoare și de analiza sângeroasă la adresa vieții tale dezordonate.

Gemeni – Pești

La Pești te va atrage misterul având acel „ceva„, nici tu nu ai idee ce, nici el, însă viața lui e mult mai liniștită decât a ta. În sufletul Peștelui se ascund sentimente prea puternice iar la exterior e prea multă liniște. Nu vei avea cu cine să ieși în oraș și nici nu îți vei dori să faci parte din „ritualul trăirii vieții„ din care face parte el.

gemeni - taurbun 150x150Citeste si: Horoscop special – compatibilitatea nativilor Taur cu alte zodii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.