Horoscop special – compatibilitatea nativilor Leu cu alte zodii!

leu - leuzodie 1024x768

Articol scris de Elisabeta Pancea. Horoscop special – compatibilitatea nativilor Leu cu alte zodii! Fiecare femeie are propriul caracter, propriile calități și defecte, care o deosebesc de restul persoanelor. Printre factorii care determină schimbări în personalitatea și comportamentul unei femei se află și semnul astrologic sub care s-a născut aceasta dar și compatibilitatea zodiacală cu persoanele întâlnite. Iar când vine vorba despre relații, felul de a fi al fiecăruia își pune amprenta pe cele două persoane implicate în relație.

Iată care sunt zodiile cu care nativii din Leu  sunt compatibili dar și de cine ar trebui să se ferească aceștia și de ce.

Leu – Berbec (90%)

Leul, un narcisist convins, înzestrat cu frumusețe și dorință de afirmare, se înțelege excelent cu nativul Berbec, unul fiind semn fix iar celălalt semn cardinal de Foc.

Relația voatră nu va decurge niciodată ca una tipică între 2 nativi din alte zodii. Sunteți amândoi plini de spontaneitate și iubiți acțiunea, fapt pentru care nu vă veți plictisi unul de celălalt. Berbecul îți va oferi mereu idei pentru a-ți păstra strălucirea iar ambiția lui îl va face să te susțină până te vede fericit, exact cum îți dorești tu să fii, în centrul atenției, cu un zâmbet uriaș pe chip.

Berbecul îți va accepta șefia, va lăsa mai ușor de la el, însă amândoi sunteți extem de încăpățânați, fapt ce va duce la conflicte. Leul va spune că are dreptate mereu (chiar și când nu are) iar dacă Berbecul poartă, de fapt, realitatea cu sine, nu va auzi vreodată scuze din partea Leului, poate doar o slabă recunoaștere care să nu îl facă să pară învins. Însă nativul Berbec știe să câștige prin dreptate și va reuși să te binedispună cu umorul lui.

În relația cu Berbecul trebuie să ai grijă să nu îl enervezi (pentru că, deși se enervează greu, când o face e asigurată cearta), să nu te mândrești prea mult cu laudele celorlalți pentru tine și să îl răsfeți cât mai des pentru a-i mulțumi pentru ideile ce ți le oferă (culmea, cu drepturile tale de autor pe ele)

Leu – Săgetător (95%)

Săgetătorul este personajul ideal în ieșirile tale prin oraș, deoarece îi place la fel de mult să se plimbe, să călătorească și să se distreze, însă îi și fug ochii. Dar tu, fiind un caracter puternic, vei reuși să îlții în frâu și să îl faci să devină partenerul loial și iubitor de care ai nevoie.

Vei simți că acest nativ este creat parcă special pentru tine, deoarece îți va accepta posesivitatea (ajungând chiar să îi placă) iar puterea și hotărârea ta îi vor da încredere. Lui nu îi place să strălucească, așa că asta va rămâne tot în seama ta. Îți va plăcea să discuți cu un Săgetător, pentru că poartă mereu conversații filosofice, interesante, și are multe cunoștințe despre care poate vorbi. Însă îți va spune direct tot ce îl deranjează, riscând să îți rănească orgoliul.

Are aceleași defecte ca și tine, încăpățânarea fiind cea care (din nou) va isca certuri. Dar găsiți voi o cale de mijloc sau o activitate care să vă ajute să vă împăcați. El va fi puțin mai moale și se va lăsa, deși cu greu, îmbunat sau convins. În intimitate, Săgetătorul strălucește alături de tine și nu lasă lucrurile neterminate. Te va conduce într-o activitate intensă, exact cum îți place.

Dacă vei lăsa de la tine, va fi perfect, pentru că, în cazul Săgetătorului, independența își spune cuvântul. Arată-i cât ții la el și, oriunde pleacă, se va întoarce la tine.

Așa cum există compatibilități, fiecare zodie are și opusul ei, persoane total diferite. În cazul Leilor acestea sunt:

Leu – Scorpion (65%)

Apă și Foc, relația începe cu „dacă„. Dacă nu ați fi încăpățânați și cu gândiri total diferite, v-ați înțelege. Amândoi posedați aceeași atracție sexuală, în pat ar ieși scântei, însă…atât. Tu-ți folosești atracția pentru a te evidenția, iar Scorpionul pentru a-și arăta dragostea. Indiferent cât de gelos ai fi, Scorpionul te întrece și, fiind semn fix, va dori să conducă.

Tu nu te lași condus de nimeni, iar el va vedea în încăpățânarea ta un refuz la dorințele lui, rezultatul fiind că niciodată nu își va deschide sufletul în fața ta. Oricât te-ar aprecia, nu vei citi în ochii lui laude, pentru că oricum tu te lauzi singur destul, în opinia lui. Slabe șanse de reușită, nu vă veți schimba niciodată atât de mult.

Leu – Capricorn (45%)

Foc și Pământ, nimic nu se unește, caracterele sunt diferite și nimic nu are legătură. Tu eștiîncăpățânat și îți place să cheltui, Capricornul în schimb nu se lasă dominat și este conservator. Îi place să fie la înălțime și să facă afaceri cu oamenii, dar nu și să comunice lucruri personale, cum îți place ție.

Foarte închis, nativul din Capricorn formează un zid protector în fața sentimentelor și felul tău foarte dezordonat și „plimbăreț„ de a fi nu-l vor face să se deschidă. Din contră, va considera că el muncește din greu ca tu să cheltui ușor și nu îi va conveni. Singura șansă ar fi să găsești un Capricorn cu ascendentul într-o zodie de Apă, însă nici pe acela nu îl va impresiona tandrețea ta, așa că tot efortul va fi în zadar.

Capricornul e pasional și senzual, însă se destinde cu greu și nu va lăsa deoparte grijile. Cum tu ești grăbit și spontan, nu vei rezolva nimic. O relație grea, cu șanse mici de reușită.

Compatibilitate procentuală cu celelalte zodii

Leu – Taur (70%)

Leu – Gemeni (80%)

Leu – Rac (70%)

Leu – Leu (85%)

Leu – Fecioară (75%)

Leu – Balanță (65%)

Leu – Vărsător (70%)

Leu – Pești (75%)

Sursă foto: : zenivers.ro

leu - femeiarac 150x150Citeste si: Horoscop special – compatibilitatea nativilor Rac cu alte zodii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.