Horoscop special – compatibilitatea nativilor Rac cu alte zodii!

rac - femeiarac

Articol scris de Elisabeta Pancea. Horoscop special – compatibilitatea nativilor Rac cu alte zodii! Fiecare femeie are propriul caracter, propriile calități și defecte, care o deosebesc de restul persoanelor. Printre factorii care determină schimbări în personalitatea și comportamentul unei femei se află și semnul astrologic sub care s-a născut aceasta dar și compatibilitatea zodiacală cu persoanele întâlnite. Iar când vine vorba despre relații, felul de a fi al fiecăruia își pune amprenta pe cele două persoane implicate în relație.

Iată care sunt zodiile cu care nativii din Rac sunt compatibili dar și de cine ar trebui să se ferească aceștia și de ce.

Rac – Taur

Taurul este sensibil și fidel, exact familistul pe care îl cauți tu, pentru că te va liniști cu vorbele lui dulci și calde. Blând și gentil, Taurul îți va oferi siguranța pe care o cauți și te va ajuta să lași deoparte gelozia.

Taurul știe să investească banii și nu te va lăsa să duci lipsă de nimic. Tu, Rac capricios, va trebui să îi transmiți Taurului dorințele tale în ceea ce privește căminul pe care îl vrei, schimbările pe care le faci și lucrurile ce te derajează, pentru că s-ar putea să întâmpini momente în care să nu facă exact ce te așteptai, neintenționat.

Sexual, vă înțelegeți foarte bine. La voi se combină tandrețea, romantismul, răbdarea și sensibilitatea cu gesturile fine și atenția, devenind nu doar un act satisfăcător, cât o dovadă de iubire.

Rac – Scorpion

Combinația celor două semne de apă este una dintre cele mai favorabile deoarece Racii pasivi au nevoie de puterea Scorpionului. Scorpionul este un element căruia îi place să domine, iar ție îți va plăcea spiritul hotărât, de conducere, pe care îl are.

Spontaneitatea nativilor din Scorpion, modul în care aceștia disting momentele favorabile și intuiția care îi ajută să citească persoanele ca pe o carte, te vor ajuta să te destinzi în prezența lui.

La fel ca și tine, Scorpionul este gelos. Poate chiar te depășește la acest capitol, pentru că la el se adaugă posesivitatea și dorința de a conduce. Blândețea și răbdarea ta te vor ajuta să echilibrezi balanța în luarea deciziilor, însă trebuie să ai grijă. Odată ce i-ai intrat în „valuri„ Scorpionul te va iubi intens. Deoarece posedă energia sexuală, lucru care, uneori, îl face irezistibil, odată ajunși în pat va considera că îi aparții, va trece de la o extremă la alta rapid și se va răzbuna indiferent de durerea pe care o suportă, dacă se va simți trădat.

Așa cum există compatibilități, fiecare zodie are și opusul ei, persoane total diferite. În cazul Racilor acestea sunt:

Rac – Capricorn

Deși tu i-ai putea oferi Capricornului înțelegerea de care are nevoie, el nu te va răsplăti cu dragostea la care visezi și va trebui să lași mereu de la tine, fiindcă gelozia pe care o resimți îl va afecta, făcându-l să se închidă și mai mult (el trăiește de la început într-o carapace). La început s-ar putea să lase deoparte munca sau să renunțe de tot la o parte din responsabilități, însă dorința și plăcerea de a fi la înălțime îl vor face să se întoarcă la cariera lui, imediat ce va observa cea mai mică scădere, iar tu te vei simți neglijat.

În intimitate, momentele vor fi de neuitat, însă s-ar putea ca închiderea lui să fie o problemă și aici.

Rac- Săgetător

Săgetătorii sunt cei mai „plimbăreți„ din zodiac și, chiar dacă nu pleacă de acasă să se întâlnească cu cineva, tot trebuie să plece. Nu poate sta în casă, nu îi place acasă, trebuie mereu să descopere ce e nou și niciodată nu îți va da semne că își dorește să rămână în loc timp îndelungat.

Îți va inspira teamă de singurătate și gelozie. O relație imposibilă.

rac - gemenizodiac 150x150Citeste si: Compatibilitatea nativilor Gemeni cu alte zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.