Horoscop special – compatibilitatea nativilor Săgetător cu alte zodii!

săgetător - sagetatorspecial

Articol scris de Elisabeta Pancea. Horoscop special – compatibilitatea nativilor Săgetător cu alte zodii! Fiecare femeie are propriul caracter, propriile calități și defecte, care o deosebesc de restul persoanelor. Printre factorii care determină schimbări în personalitatea și comportamentul unei femei se află și semnul astrologic sub care s-a născut aceasta dar și compatibilitatea zodiacală cu persoanele întâlnite. Iar când vine vorba despre relații, felul de a fi al fiecăruia își pune amprenta pe cele două persoane implicate în relație.

Iată care sunt zodiile cu care nativii din Săgetător sunt compatibili dar și de cine ar trebui să se ferească aceștia și de ce:

Săgetător – Leu (95%)

La început pare o relaţie enervantă şi va fi nevoie de puţină răbdare, deşi focul ce arde nu aşteaptă. Pe parcurs, însă, viaţă va fi minunată împreună, pentru că va completaţi reciproc. Leului îi place să se afle în centrul atenţiei, iar tu îi vei oferi atenţie cât consideri necesar. Acest lucru nu-l va dezamăgi, cum ar face în cazul altor nativi, ci îl va incită tupeul tău. Leul va fi mereu încântat de atitudinea ta, deoarece eşti singurul care s-a urcat sus pe piedestalul ce şi l-a însuşit Leul, fără să-l întrebi şi faci faţă excelent vieţii superioare. Amândoi iubiţi să ieşiţi din casă, monotonia nu e pentru voi. Sunteţi activi, spontani şi curioşi. Gusturile voastre sunt asemănătoare, ajungând să va oferiţi unul celuilalt exact ceea ce trebuie.

Săgetător – Scorpion (85%)

Relaţia dintre Scorpion şi Săgetător poate fi considerată “totul sau nimic” şi asta nu se datorează doar atitudinii extremiste a Scorpionului cu care ai de-a face. Săgetătorii au nevoie de protecţie şi pentru a se simţii protejaţi, iubirea e cel mai bun scut. Deşi le place să cerceteze şi să se plimbe, fiind zodia ce da cel mai mare procent de burlaci din zodiac, sunt şi iubitori de artă. Iar felul în care Scorpionul îi adoră pentru ei va fi cu adevărat special. Scorpionii sunt pasionali şi debordează de sexualitate. Deşi semnele de apă sunt liniştite, acest semn se compară mai bune cu fundul oceanului: misterios şi necunoscut. Şi cum ţie itinplace să cercetezi, vei descoperii un abis al plăcerilor. Ai grijă însă, la tsunamiul de ura ce poate porni la cea mai mică neatenţie ce ar putea declanşa gelozia Scorpionului tău.

Așa cum există compatibilități, fiecare zodie are și opusul ei, persoane total diferite. În cazul Scorpionilor acestea sunt:

Săgetător – Rac (55%)

Aceste zodii încearcă, fiecare un felul ei, să îşi protejeze cât mai bine sentimentele şi nu se expun, iar această închidere da de furcă. La fel că ţine, nativul din Rac nu îşi arată sentimentele. Inclusiv în viaţă de zi cu zi Racul va stă în casă în timp ce tu vei dori să pleci. Lui îi place lumea aşa cum e, tu vrei să cercetezi tot despre ea. Şi astfel Racul tău va fi supărat mai mereu, tu nu vei ştii de ce, iar el nu îţi va spune de teamă să nu fie părăsit. V-aţi putea înţelege pentru că fiecare are nevoie de ceva de la celălalt: tu, de afecţiunea oferită de Rac iar el, de spontaneitatea şi siguranţă ta.

Sursă foto: astromax.eva.ro

săgetător - scorpionzodie 150x150Citeste si: Horoscop special – Compatibilitatea nativilor Scorpion cu alte zodii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.