Horoscop special – Compatibilitatea nativilor Scorpion cu alte zodii

scorpion - scorpionzodie

Articol scris de Elisabeta Pancea. Horoscop special – Compatibilitatea nativilor Scorpion cu alte zodii! Fiecare femeie are propriul caracter, propriile calități și defecte, care o deosebesc de restul persoanelor. Printre factorii care determină schimbări în personalitatea și comportamentul unei femei se află și semnul astrologic sub care s-a născut aceasta dar și compatibilitatea zodiacală cu persoanele întâlnite. Iar când vine vorba despre relații, felul de a fi al fiecăruia își pune amprenta pe cele două persoane implicate în relație.

Iată care sunt zodiile cu care nativii din Scorpion sunt compatibili dar și de cine ar trebui să se ferească aceștia și de ce:

Scorpion-Pești

Două semne de apă sunt făcute să se înțeleagă. Nativii din Pești sunt visători, alaturi de ei viața nu ar fi plictisitoare. Iar un Pește te va iubi și te va adora. Scorpionul este în semn fix, dar Peștele nu e încăpățânat, nu ține să conducă, ci chiar îți va admira încrederea in tine și felul de a fi, oferindu-ți ascultare.

Însă, după atâtea laude, ca un nativ pretențios ce ești, s-ar putea să te deranjeze nesiguranța Peștilor. Lângă acest nativ nu vei fi niciodată gelos, pentru că stă mai mult în casa, ieșirile vor fi după placul tău și doar alaturi de tine.

O relație frumoasă, pentru ca Peștele își mulează caracterul după tine. Din punct de vedere intim, Peștii îți vor satisface fanteziile bogate, pentru că visătorului îi place să trăiască filmul vieții.

Scorpion-Capricorn

Capricornul este un semn de Pământ stabil, potrivit aproape din toate punctele de vedere. Capricornul îți va împărtăși dorința de a strânge bani și nu te va face de rușine, cum ar face altii (sau cum consideri tu că ar face, fiind extrem de pretențioasă) pentru că tinde mereu spre succes.

Nu veți duce lipsă de nimic împreună. Gelozia si posesivitatea care sunt considerate defecte ale Scorpionului, în fața Capricornului sunt cele mai mari calități, fiind modul în care el se simte iubit și protejat. Iar tu, ca un Scorpion veritabil, vei putea să îi oferi siguranța necesară. Tu ești singurul care îl poți face să se “deschidă”, deoarece el își crează o barieră în fața sentimentelor pentru a reuși în afaceri.

Tu te vei relaxa extraordinar lângă Capricorn, pentru că el e amuzant și chiar auto-ironic. Îți va oferi răspunsuri la glumele sarcastice, lucru care te va amuza indiferent de stare. Tu trebuie să te simți foarte sigură pentru ca relația să devină “familie”. La fel de greu intră și Capricornul într-o relație , astfel amândoi veți fi hotărâți și veți știi ce vă doriți. În intimitate vă uniți perfect.

Pasiunea Scorpionului și senzualitatea Capricornului compun rețeta perfectă pentru nopți de neuitat. O combinație reușită: Capricornul îți apreciază perfecțiunea la care tinzi și care îi este de folos (pentru că ești un bun psiholog) iar tu vei reveni cu picioarele pe pământ.

Așa cum există compatibilități, fiecare zodie are și opusul ei, persoane total diferite. În cazul Scorpionilor acestea sunt:

Scorpion-Gemeni

Relația cu un Geamăn se bazează doar pe atracție fizică. El este un nativ nehotărât căruia îi place să circule, sa se plimbe, să petreacă, în timp ce ție îți place stabilitatea. Când tu vrei puțină intimitate, el vrea să petreceți in club.

Dacă te supui hotărârii lui de dragul de-a nu vă mai certa (pentru că certurile vor fi destul de dese), Geamănul va schimba cluburile. Pe când tu nici nu te-ai acomodat cu locul, el deja s-a plictisit. Și la cât de mult cheltuie, mai să alergi după el nu-ți arde, mai mult te vei enerva. O relație serioasă? Niciodată!

Scorpion-Vărsător

Nu-ți va plăcea Vărsătorul, nici nu vă veți înţelege. La început s-ar putea să îți placă lucrurile pe care le spune. Au fost învățate din”propria experiență”. Asta nu înseamnă că a fost mult la școală, ci că pur și simplu îi place să circule.

Tu vrei un cămin, o familie fericită, iar el pierde vremea ba pe la prieteni, ba prin oraș, ba pe te miri unde. Ca vântul și ca gândul, semnul de Aer va dispărea pur și simplu. Nu va sta legat de tine, se va simții închis în cușcă și nici nu-l vei putea schimba, fiind semn fix.

Sursa foto elldor.info

scorpion - balantabuna 150x150Citeste si: Horoscop special – compatibilitatea nativilor Balanță cu alte zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.