Horoscop special – compatibilitatea nativilor Taur cu alte zodii

taur - taurbun

Articol scris de Elisabeta Pancea. Horoscop special – compatibilitatea nativilor Taur cu alte zodii. Fiecare femeie are propriul caracter, propriile calități și defecte, care o deosebesc de restul persoanelor. Printre factorii care determină schimbări în personalitatea și comportamentul unei femei se află și semnul astrologic sub care s-a născut aceasta dar și compatibilitatea zodiacală cu persoanele întâlnite. Iar când vine vorba despre relații, felul de a fi al fiecăruia își pune amprenta pe cele două persoane implicate în relație.

Iată care sunt zodiile cu care nativii din Taur sunt compatibili dar și de cine ar trebui să se ferească aceștia și de ce.

Taur – Rac

Datorită modului romantic în care priviți viața de cuplu și a gestiunii banilor pe care amândoi o abordați cu seriozitate, relația este una ideală. Aveți moduri diferite de a rezolva problemele, însă același țel. Racului îi place să aibă tot ce e performant, nou și complex, însă preferă să le achiziționeze în perioada reducerilor pentru a economisi. E conștient că banii se fac prin muncă și nu se va lăsa mai prejos decât tine, nici nu va cheltui mai mult decât vă permiteți.

Alături de un nativ Rac vei avea tot ce e nevoie într-o casă, chiar cămin. De la lucrurile mai scumpe și sofisticate pe care ți le dorești până la ajutorul și cuvintele încurajatoare, toate le vei avea alături de Rac. Este la fel de calm și blând ca și tine, iar răbdarea cu care amândoi jonglați e un plus. Și din punct de vedere al vieții amoroase vă înțelegeți minunat, deoarece nici unul dintre voi nu e prea grăbit și totul vine de la sine, lăsându-se cu o familie fericită.

Taur – Fecioară

Alături de o Fecioară te vei simți în largul tău. Amândoi prețuiți banii, nu pentru popularitatea adusă ci pentru starea voastră de bine. Fecioara va avea grijă ca mereu totul să fie pus la punct și îngrijit, iar relațiile cu cei din jur să decurgă perfect.

Spiritul grijuliu al Fecioarei te va face să te simți sprijinit în orice situație, și chiar așa va fi, pentru că mereu te va ajuta iar sfaturile pe care le oferă sunt de folos. Tu o vei răsplăti prin felul tău unic de a liniști oamenii, luându-i, chiar și pentru puțin timp, grijile de pe cap, prim vorbele măsluite chiar în acest scop.

În plan amoros, romantismul și calmul pe care îl aveți amândoi va aduce nopți (și zile) de neuitat. Ai grijă, însă, la început, pentru că Fecioara nu își lasă deoparte grijile cotidiene atât de ușor, așa că trebuie să o ajuți să le uite, măcar pentru un moment. Va fi ușor, tu fiind semn fix, ea se va lua după tine.

Taur – Capricorn

În relația voastră, înțelegerea nu lipsește niciodată, pentru că legătura pe care o formați pare a fi telepatică. Aveți aceleași gânduri și funcționați după aceleași principii. Capricornul este răbdător și ambițios, urcând pe culmile succesului și rămânând acolo. Știe să gestioneze banii la fel de bine ca și tine și muncește mult pentru a obține ce își dorește.

Nativii din Capricorn nu-și vor afișa felul de a fi prea ușor pentru că, la fel ca în afaceri, sunt grijulii și se asigură înainte de toate. Însă, după ce ai reușit să îi intri în gânduri, vei cunoaște o varietate de sentimente. Nu răni Capricornul, pentru că dezamăgirile sunt un punct sensibil pentru acest nativ. Dacă ați avut o ceartă și i-ai reproșat lucruri neadevărate, vei afla cum e să trăiești alături de un străin. Însă iubirea îl va obliga să te ajute, fiind un avantaj care nu te lasă să rămâi indiferent.

Romantismul Taurului este încă un punct de atracție pentru Capricorn, fiind îndrăgostiți de felul de a fi al Taurilor în intimitate. Răbdarea pe care ți-o va oferi nativul Capricorn, te va duce pe culmile plăcerilor.

Taur – Pești

Nativii din Pești te vor face să simți apreciat datorită spiritului tău practic și perseverent. Peștii sunt firi visătoare și te vor admira pentru capacitățile de gestionare a banilor și a situațiilor, aducând în viața ta latura mai puțin cunoscută de către oameni.

Te va învăța să visezi colorat și să te relaxezi, spulberând cu vorbele lui gândurile negative. Te vei îndrăgosti de firea lui inocent rebelă, pentru că pare a fi un copil care a crescut doar cu vârsta sau un actor ce repetă rolul visătorului la nesfârșit. Viața visătorului îndrăgostit nu se oprește la intrarea în dormitor, ci continuă ca un film de dragoste al nopților tale îmbrăcate în petale de trandafir.

Așa cum există compatibilități, fiecare zodie are și opusul ei, persoane total diferite. În cazul Taurilor acestea sunt.

Taur – Leu

Leii vor să fie mereu în centrul atenției și nu doar în famile. Deși perseverați în multe lucruri și iubiți siguranța financiară, nu aveți aceleași principii în ceea ce privește banii. Tu te simți în siguranță și confort, Leul se simte popular. Tu faci economii și te gândești la viitor, Leu cheltuie ca să iasă în evidență.

În plus, Leului îi place să conducă o relație și să fie în centrul atenției, așa că tu va trebui să îl lauzi, să lași mult de la tine și să îți iei gândul de la economii și planuri de viitor. Asta va menține relația dar nu și Leul acasă.

Taur – Vărsător

Între voi va lipsi comunicarea. Tu vrei să descoperi frumusețe și iubire, el vrea să se descopere pe sine. Tu vrei să te simți într-o casă „ca acasă„, el va face orice să schimbe tot. Amândoi sunteți încăpățanați și aveți gânduri diferite, planuri diferite și o gândire diferită.

El vrea să schimbe lumea, tu nu ai putere să îți schimbi nici stilul vestimentar. Vărsătorul te va fermeca prin misterul lui, dar în curând îți vei da seama că frumusețea și magia sunt, de fapt, reticență și răceală. E un rebel convins, iar „familie„ nu e un cuvânt din vocabularul acestui nativ.

taur - femeiemincinoasa 150x150Citeste si: Horoscop special – zodiile și minciuna

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.