Horoscop special – compatibilitatea nativilor Vărsător cu alte zodii

vărsător - varsatorwallpaper 1024x576

Articol scris de Elisabeta Pancea. Horoscop special – compatibilitatea nativilor Vărsător cu alte zodii. Fiecare femeie are propriul caracter, propriile calități și defecte, care o deosebesc de restul persoanelor. Printre factorii care determină schimbări în personalitatea și comportamentul unei femei se află și semnul astrologic sub care s-a născut aceasta dar și compatibilitatea zodiacală cu persoanele întâlnite. Iar când vine vorba despre relații, felul de a fi al fiecăruia își pune amprenta pe cele două persoane implicate în relație.

Iată care sunt zodiile cu care nativii din Vărsător sunt compatibili dar și de cine ar trebui să se ferească aceștia și de ce:

Vărsător-Berbec(90%)

Vărsătorul- semn de Aer alături de Berbecul de Foc, o relaţie minunată plină de pasiune, dinamism şi atitudine.
Berbecul va completă perfect atitudinea inovatoare a Vărsătorului, deoarece acesta aşteaptă să vadă, să analizeze şi să „admire” muncă partenerului. Curios din fire, Berbecul va ştii să admire un Vărsător pentru spiritul inovativ, iar cei din urmă se vor simţii flataţi de complimente. Iar cum Berbecului îi place să fie apreciat de cei din jur, Vărsătorul va îl va scoate din anonimat sau îi va evidenţia latura plăcută prin ideile lui. Cum Vărsătorului nu îi displace dorinţa de a deţine Berbecul şefia asupra relaţiei, totul va decurge minunat, fără certuri, fără umbre sau părţi negative.
Dacă Berbecii şi Vărsătorii vor lasă puţin de la ei, relaţia va deveni perfectă de la sine.

Vărsător-Gemeni (95%)

Voi trăiţi un vis pasional, dar că pe fugă, pentru că dragostea trece pe lângă voi şi s-ar putea să nu o prindeţi. Însă, dacă aţi prins ideea, nu pierdeţi clipă, pentru că sunteţi făcuţi unul pentru celălalt. Cu siguranţă iubirea voastră leagă secundele, pentru că totul se întâmplă în ordine cronologică. Dacă ţie îţi vine o idee, Geamănul va spune ce idee ai. Va completaţi ideal, amândoi iubind inovaţiile, ieşirile şi nesuportând cei patru pereţi ai camerei pe care o veţi folosi pentru somn şi…cam atât.
Inclusiv actele amoroase sunt extrem de neaşteptate la voi. Va exprimaţi liber dorinţele, oriunde, oricând şi nu ar putea nimic să stea în calea dorinţelor voastre, să va ţină pe loc. Un semn complice e suficient să va retrageţi în intimitate, deşi uneori nu va fi nevoie.
Sunteţi amândoi curioşi şi spontani, aşa că iubirea, din toate punctele de vedere, poate dura mult.

Așa cum există compatibilități, fiecare zodie are și opusul ei, persoane total diferite. În cazul Vărsătorilor  acestea sunt:

Varsator-Scorpion (60%)

E greu de imaginat ca relatia dintre acesti doi nativi va merge, dar sunt si excepti care intaresc regula, devenind o relatie de aur.

Aceste doua zodii comunica diferit si fiind semne fixe din simbolul reprezentativ, Aer si Apa,vor avea o dorinta acuta de a domina, lucru nu foarte favorabil intr-o relatie. Scorpionul este gelos si cu greu ar accepta oate dorintele tale de a pleca in cunoasterea lumii, mai ales cand el si-a creat un camin in care se simte protejat si in deplina siguranta, iar tu vei veni sa schimbi mereu casa. O fi el rabdator, dar nu pana in panzele albe. Ca de-ar fi, n-ar mai ajunge acolo cu posesivitatea si perseverenta de care da dovada. O relatie in care sansele de reusita sunt mici, dar cand vin…nu vor mai pleca.

Compatibilitate procentuală Vărsător – restul zodiilor:

Vărsător – Taur: 60%

Vărsător – Rac – 20%

Vărsător – Leu 50%

Vărsător – Fecioară 20%

Vărsător -Balanță – 90%

Vărsător – Săgetător – 70%

Vărsător – Capricorn – 80%

Vărsător – Pești – 75%

vărsător - capricorn 1 150x150Citeste si: Horoscop special – compatibilitatea nativilor Capricorn cu alte zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.