Horoscop special – culorile preferate ale fiecărei zodii

horoscop - palettes acrylic brushed

Horoscop special – culorile preferate ale fiecărei zodii. Prin garderoba ta regăsim numai rochii de un roșu aprins? Deși lumea îți spune să te îmbraci și mai vesel dar pentru tine negrul este cel mai bun prieten? Nimic nu este întâmplător. Fiecărei zodii îi corespunde o culoare, cu toate vibrațiile pe care ea le aduce în viață.

Berbec

Culoarea Berbecului este roșu. Ești o zodie a pasiunii, a energiei, a entuziasmului. Nu e de mirare că tocmai cea mai energică dintre culori îți corespunde ție. Pentru Berbec, roșul inspiră, creează plăcere, generează generozitate și căldură!

Taur

Ești un semn de pământ și culoarea care te guvernează este verde. Imaginează-ți vegetație luxuriantă, splendoarea naturii și regenerare. Așa-i că adori primăvara? Verdele este culoarea ta și simbolizează unitatea și familia, două elemente foarte importante pentru tine. E firesc să iubești și florile și plantele, ca atare.

Citește și: Horoscop special – ce carieră e ideală pentru zodia ta!

Gemeni 

Portocaliul este culoarea zodiei tale, dacă ești Gemeni, și semnifică diversitate și inspirație. Ești sociabilă, armonioasă, echilibrată tocmai datorită extremelor care te atrag, fiecare pe rând. Această culoare te va lumina și îți va stimula pofta către explorare. Bucură-te de culoarea ta expansivă!

Rac

Culoarea Racului… nu este roșu, precum racul din natură, ci violet! Nuanțată și emoțională, puternică și profundă, culoarea ta reflectă idealismul care te caracterizează. Ai o perspectivă foarte extinsă asupra lumii, ești curioasă și sensibilă. VIoletul îți stimulează intuiția și te ajută să îți transformi ideile în realitate.

Leu

Știi deja că datorită zodiei, ești o persoană radiantă, deci nu e nicio surpriză că Leului îi corespunde galbenul! Ai capacitatea de a străluci efectiv, charisma ta este cuceritoare și galbenul trădează toate astea, precum și curajul și umorul de care dai dovadă! Atunci când întâmpini perioade dificile, înconjoară-te cu această culoare și vei remarca efectul ei!

Fecioară

Culoarea ta este culoarea calmului. Albastrul este elementul cromatic care te readuce la senzația de pace, pe care de altfel o pierzi destul de rar. Îți tragi energie din culoarea ta, care te ajută să îți ascuți intuiția. Când porți albastru, îți este mai ușor să comunici și te porți mai relaxat. Este o culoare vindecătoare.

Photo via Visual hunt

Citește continuarea pe Eva.ro

Citește și: Horoscop special – zile cu noroc la bani în funcție de zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.