Horoscop SPECIAL – TAURII și BERBECII în 2017

berbecii - COMPATIBILITC482C5A2IC3AEntrezodii

Articol scris de Elisabeta Pancea. Horoscop SPECIAL –  TAURII și BERBECII în 2017. Anul 2017 se anunţă o perioadă a reinventării, am putea spune, pentru nativii din Berbec, datorită schimbărilor de stare şi de mentalitate a acestora. Uranus se va afla în Berbec pe toată perioada anului 2017, aducând o dorinţa accentuată de independenţă şi schimbare a mentalităţii şi a priorităţilor. Berbecii se vor concentra mai mult pe intenţiile viitoare, lăsând deoparte experienţele din trecut. Saturn, care rămâne în casa a IX-a a Berbecului până în decembrie, va aduce o dorinţă de schimbare şi definitivare a cunoştinţelor care ajută în creşterea pe scară profesională.

Totodată, se vor schimba şi convingerile după care Berbecii îşi conduc viața, intervenind o perioadă de autocunoaştere şi învăţare mai ales pentru persoanele care urmează cursuri. În perioada de retrogradare a lui Saturn, Berbecii pot avea impresia lipsei de concentrare sau a reducerii capacităţii de reţinere a informațiilor. E de preferat să nu renunţe şi să nu încerce să memoreze pe ultima sută de metri, deoarece vor primi o lecţie despre importanța depunerii efortului şi a stăruinţei la momentul potrivit. Datorită prezenţei lui Jupiter în casa a VII-a a Berbecului, în opoziţie cu Uranus, reprezentanţii acestei zodii vor deveni greu de suportat de către cei din jur, acest fapt generând ruperea unor legături importante, atât în viaţa de cuplu cât şi în cea profesională.

Este de evitat luarea de decizii bruşte, deoarece pot genera conflicte. Distanţa fizică este, şi ea, un impediment în realizarea unor legături. Din 10 octombrie, odată cu intrarea lui Jupiter în casa Scorpionului, situaţia se schimbă şi poate favoriza Berbecii în plan financiar. În perioada de retrogradare a lui Mercur este bine că Berbecii să fie precauţi în ceea ce priveşte sănătatea, însă nu sunt probleme majore în anul 2017. În luna septembrie, cei cu probleme de sănătate sunt favorizaţi în reluarea analizelor.

Pentru nativii din zodia Taur se anunţă un an plin în plan profesional şi financiar, un an cu schimbări stresante, negativism care poate crea tensiuni inutile şi probleme de sănătate.Uranus este prezent în casă a XII-a a Taurului, dezvăluind gânduri adânc ascunse în suflet care îi pot ţine pe loc pe nativi, nepermiţându le să avanseze în carieră. În lunile în care Jupiter se află în opoziţie faţă de Uranus (ianuarie, februarie, martie şi septembrie) Taurii pot avea schimbări în felul de a gândi, au parte de un plus de încredere în forţele proprii, dispărând limitele impuse de ei înşişi.

Jupiter, aflat în casa sănătății Taurului, determină totodată persoanele din această zodie să stagneze, ajungând să sufere de boli cronice sau de obezitate. Datorită lui Pluto Taurii îşi schimbă viziunea despre ceea ce îi înconjoară, în principal despre lume şi viaţă. Acest lucru poate fi duplicitar, în funcţie de modul pozitiv sau negativ în care este folosit. Dacă luăm partea pozitivă, acest ciclu poate folosi la schimbări cum ar fi aproprierea față de parteneri sau, pe de altă parte, poate aduce conflicte.

În relaţiile profesionale sunt de evitat discuţiile profunde sau la limita, de preferat fiind o cale de mijloc care poate aduce beneficii materiale sau emoționale așteptate de mult timp.

Sursă foto: oroskopos.tv

berbecii - HappyWomanDollars 768x342 1 150x150Citeste si: Horoscop special: Zodiacul BANILOR în luna Octombrie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.