Horoscop special – cum ne afectează fazele Lunii?

horoscop - lunaionut

Horoscop special – cum ne afectează fazele Lunii? Cu toții știm că cele mai frumoase imagini cu Luna le avem la momentul ei de Lună plină. Însă nu doar atunci ar trebui să fim atenți la satelitul natural al Pământului. Fiecare fază a lunii ne afectează pe fiecare dintre noi. Iată și cum:

1. Luna nouă

Atunci când este lună nouă, ne stabilim intențiile. Luna nouă face exact ceea ce spune și numele său – marchează începutul unui nou ciclu și reprezintă momentul perfect pentru a începe un nou proiect sau idee. De asemenea, reprezintă și perioada ideală pentru a elabora un plan sau pentru a pune bazele a ceea ce vrei să faci în următoarele șase luni. Poți iniția și relații, care vor rezista pentru cel puțin o jumătate de an. Dacă își dorești un nou început, alege ce vrei să lași în urmă, iar luna nouă te va ajuta să faci acest lucru.

2. Primul pătrar

Primul pătrar apare la o săptămână după luna nouă. În această perioadă, vei primi un impuls lunar de energie, de care trebuie să profiți. Potrivit astrologilor, atunci când luna crește, aceasta îți aduce aminte să intensifici ritmul vieții și să te asiguri că acțiunile tale se potrivesc cu cuvintele tale.

Dacă ți-ai făcut o promisiune în timpul lunii noi, primul pătrar îți va oferi încrederea și energia necesare pentru a-ți îndeplini obiectivele. Cu toate acestea, evită acțiunile impulsive.

3. Lună plină

Atunci când este lună plină, încep să apară rezultatele. Cu alte cuvinte, obiectivele pe care le-ai stabilit în timpul lunii noi (cu șase luni înainte) încep să se manifeste. Acesta este unul dintre motivele pentru care luna plină aduce momente emoționale. Dacă nu vezi rezultatele tuturor eforturilor tale, s-ar putea să te gândești de ce nu ai reușit să ajungi unde ți-ai propus. Cu toate acestea, este bine să te uiți în urmă, la ultimele șase luni, și să observi cât de departe ai ajuns.

4. Ultimul pătrar

Primele două săptămâni care urmează după luna plină sunt cele în care culegem recompensele. Dacă nu, este nevoie să facem schimbările necesare pentru a ne elibera calea. În timpul lunii noi, ne relaxăm sau aruncăm greutățile. Lucrurile, oamenii și locurile pe care am crezut că le-am iubit se pot dovedi a fi nepotrivite.

Sursă foto: Ionuț Iancu

Sursă horoscop. Eva.ro

horoscop - credinta 768x461 150x150Citește și: Horoscop special – cele mai cinstite semne ale zodiacului!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.