Horoscop special: Cum să alungi NEFERICIREA

horoscop - CmCD9CqWgAA2W7l 1024x576 1024x576

Horoscop special: Cum să alungi NEFERICIREA Se spune că fericirea vine din lucruri mici. Cu toate astea, zi de zi găsim mai multe motive să ne plângem, să fim trişti şi nemulţumiţi, decât să zâmbim. Ne complacem în situaţii sau relaţii care nu ni se potrivesc, lăsăm să treacă prea multe de la noi şi suferim, nu ne facem timp pentru lucrurile care ne aduc energie şi bucurie. Toate astea ne afectează mai mult sau mai puţin (şi) în funcţie de zodie.

BERBEC

Niciodată nu vei fi fericită alături de un partener mediocru, într-o relaţie blazată, cu un serviciu unde eşti doar una din mulţime… Caută în permanentă ceva care să te motiveze, să te incite şi să te determine să-ţi depăşeşti limitele. Ai nevoie să ieşi în evidenţă că de aer. Încearcă un sport nou, apucă-te de dans, găseşte-ţi un hobby şi fă-te remarcată – laudele sunt combustibilul tău! În orice caz, ieşi din rutină!

TAUR

Îţi place confortul, iar pentru asta munceşti mai mult decât poţi duce, de unde se adună oboseală, dezamăgiri şi frustrări. E foarte important să petreci timp cu ţine însăţi, să citeşti, să asculţi muzică, să te uiţi la serialele preferate. Rezervă-ţi măcar o ora în fiecare zi pentru activităţi deconectante! În relaţii ai nevoie de independenţa, aşadar dacă partenerul te ţine ca-ntr-o colivie, poate e timpul să-ţi iei zborul.

Citeşte şi: Horoscopul amoros al lunii Octombrie

GEMENI

Dacă existenţa ta de zi cu zi a devenit previzibilă şi plictisitoare, de ce ce să te complaci? Fă tot posibilul să-ţi dinamizezi viaţă socială, să cunoşti oameni noi sau să petreci mai mult timp cu prietenii pe care-i a deja. Întotdeauna te binedispune să-i înveseleşti pe ceilalţi şi să te bucuri de bucuria lor. Vizitează locuri în care n-ai mai fost, mănâncă în restaurante cu specific surprinzător, descoperă noi genuri muzicale!

RAC

Se ţie, pentru răci nimic nu contează mai mult decât relaţia cu familia şi prietenii. Eşti fericită de fiecare dată când talentul tău de sfătuitor face problemele cuiva să dispară că prin minune. Ai grijă, nu te implică prea tare şi nu încerca să controlezi chiar tot, altfel te încarci cu grijile fiecăruia şi nu-ţi faci niciun bine! Ai nevoie la rândul tău de atenţie, afecţiune şi răsfăţ. Dacă nu le primeşti, învaţă să le ceri!

LEU

Rolul de lider și creativitatea îţi aduc cele mai mari satisfacţii. Ai spontaneitatea în sânge, îţi place să surprinzi, să impresionezi şi reacţiile pozitive te fac fericit. Participă la spectacole, evenimente mondene, mergi în parcuri de distracţie, la petreceri, la o sală de sport, ajută-i pe ceilalţi, că să te simţi util şi puternic. Nu rămâne în acelaşi loc prea mult timp, decât dacă iubeşti cu adevărat ceea ce faci acolo!

FECIOARA

Criticismul exagerat şi obsesia pentru perfecţiune sunt cele două obstacole care stau în calea fericirii tale. Bucură-te din când în când de o pauză, detaşează-te, nu mai lua atât de în serios fiecare lucru. Când devii stresată şi anxioasă, nu încerca să treci singură peste pasă proastă, fii deschisă şi spune-ţi pasul apropiaţilor tăi. Cel mai bine te simţi când oamenii îşi arată dragostea şi aprecierea faţă de ţine.

Citeşte şi continuarea: Kudika.ro

Foto: glossglam.com

horoscop - earn more money this year 800x453 150x150Citeşte şi: Horoscop special: Zodiacul BANILOR în luna Octombrie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.