Horoscop special – cum să cucerești un bărbat, după zodie!

horoscop - wallpaper alien desktop movie aliens zodiac reptiles animal 1024x640

Horoscop special – cum să cucerești un bărbat, după zodie! Pentru că tot este Valentine ‘s Day și pentru că niciodată nu strică un sfat în plus despre cum să ai șanse mai mari la inima celui pe care îl iubești, iată ce spune zodiacul despre cucerirea unui bărbat:

Berbec

Cu un Berbec, nu vrei să îți joci toate cărțile din prima mână. Trebuie să acționezi subtil, deoarece acestor nativi le plac provocările. Bărbații născuți sub acest semn adoră femeile deștepte și  le poți cuceri inima cu un schimb inteligent de replici.

Nu trebuie să îi grăbești într-o relație serioasă, deoarece pun mare preț pe independență. Ia lucrurile ușor și sigur îți va pica în plasă!

Taur

Taurii sunt guvernați de planeta Venus și adoră mâncarea bună, frumosul și tot ce se adresează simțurilor. Acești nativi pun mare preț și pe valorile materiale. Dacă vrei să îi cucerești, trebuie să fii aranjată din cap până în picioare și să le lauzi gusturile.

Deși pare un clișeu, calea spre inima unui Taur trece prin stomac. Dacă poți să îi oferi lucrurile fine din viață, acest bărbat va fi doar al tău!

Gemeni

Datorită naturii sale duale, bărbatul Gemeni se poate dovedi a fi o provocare. Cu acești nativi trebuie să iei lucrurile încet: mai întâi o prietenie solidă, iar apoi o relație. Cel mai probabil, vei întâmpina niște dificultăți pe drum, dar nu trebuie să renunți.

Gemenii urăsc să se simtă plictisiți, așa că trebuie să le oferi multe momente de spontaneitate. Cu cât îi provoci mai mult, cu atât se vor îndrăgosti mai tare. Însă trebuie să ai grijă să le arăți că ești și o persoană pe care se pot baza!

Uite care este secretul: Gemenii urăsc rutina. Dacă găsești un asemenea bărbat, care se simte blocat într-o situație și îl ajuți să iasă din ea, calea spre inima lui îți este deschisă!

Rac

În momentul în care te îndrăgostești de un nativ din Rac, probabil o să îl iubești toată viața. Provocarea este să îl faci pe el să îți ofere inima.  Bărbații născuți în zodia Racului au emoții foarte profunde. Ai grijă să nu îi sperii pentru că nu se vor deschide niciodată în fața ta.

Acești nativi nu răspund bine jocurilor sentimentale așa că nu trebuie să fii prea agresivă. Fii tu însăți, urmărește-ți pasiunile și ei se vor îndrăgosti pe măsură ce te vor cunoaște mai bine. Dacă vrei să cucerești un Rac fii sinceră, loială și spontană. Arată-i că nicăieri nu ăi va fi mai bine și că poate avea încrede în tine.

Leu

Leii sunt mai tot timpul înconjurați de prieteni, așa că trebuie să fii pregătită să îi împarți atenția. Acestor bărbați la plac femeile frumoase, dar fără aere de divă. Ei caută pe cineva care îi va ajută să strălucească, nu care să îi scoată din centrul atenției.

Trebuie să fii puternică, să ai încredere în tine și să poți purta o conversație inteligentă. Arată-ți interesul dar nu păstrează-ți propriile opinii. Cel mai important cu un Leu este să știi cum să îi măgulești. Acești bărbații arată multă afecțiune, mai ales prin atingeri. Lasă-l să vadă cât de mult înseamnă pentru tine prin gesturi fizice. Un Leu îndrăgostit este romantic, sincer, sensibil și o partidă excelentă!

Fecioară

Bărbații din Fecioară sunt niște perfecționiști și deși tu nu trebuie să fii perfectă, trebuie să pari a fi o femeie care deține controlul supra propriei vieți. Ei se îndrăgostesc de femei independente, inteligente, care își iau propriile decizii și știu ce înseamnă munca. Nu le plac femeile false sau cele care își pierd controlul după câteva pahare de alcool.

Citește și: Horoscop special – luna norocoasă a fiecărei zodii

Pentru a cuceri inima unui nativ din Fecioară trebuie să îl sprijini emoțional. Fă-l se simtă aspreciat și special, deoarece ei au deseori probleme cu stima de sine. Dacă un asemenea bărbat va simi că are o conexiune specială cu tine, îți va dărui inima pentru totdeauna.

Balanță

Dacă vrei să cucerești inima unei Balanțe, trebuie să gândești ca un nativ al acestei zodii. Acești bărbații își doresc foarte tare să fie iubiți, așa că niște complimente spuse la momentul potrivit, vor fi mai mult decât apreciate. Amintește-le mereu cât de minunați sunt! Balanțele nu cred că o relație poate rezista pentru totdeauna, așa că de fiecare dată când le spui ce simți pentru ei, îi va face să se simtă mai siguri.

Balanțele iubesc dragostea și iubesc să se simtă iubiți, așa că sunt mari șanse să aibă o traumă emoțională în spate. Tratează-i egal în relație și arată-le că este bine să ia ei inițiativa din când în când. Nativii din Balanță tind să aibă dificultăți în a lua o decizie. Trebuie să ai răbdare cu ei și să nu îi grăbești. De asemenea, ei au nevoie de spațiu. Nu ăi sufoca și relația va fi una senzațională.

Scorpion

Bărbații din Scorpion au un apetit sexual inepuizabil și au nevoie de o femeie pe măsură. Dacă ești o persoană pudică, ai face bine să renunța la toate inhibițiile înainte de a ajunge în pat cu ei! Vei  fi uimită de cât de plăcut poate fi sexul când renunți la limitări!

Acești nativi înțeleg cu ușurință emoțiile partenerei și vor face orice pentru a o ajuta să se simtă mai bine. Asta se datorează faptului că și sentimentele lor sunt foarte profunde. De fapt, dacă întâlnești un Scorpion care a suferit de curând din dragostea, acesta va avea nevoie de foarte mult timp pentru a prinde încredere în tine.

Nu te juca cu inima lui! Nu numai că nu te va mai iubi, dar va căuta să se răzbune, iar răzbunarea unui Scorpion este un lucru cu care nu vrei să te joci!

Săgetător

Săgetătorii sunt magneți pentru femei. Ei nu caută neapărat atenția doamnelor, însă sunt atât de buni din punct de vedere social încât nu ai cum să le reziști. Dacă vrei să cucerești un Săgetător, trebuie neapărat să ieși în evidență! Nu trebuie doar să arăți bine, ci să fii absolut senzațională! Nu este de ajunsă să fii haioasă și inteligentă, trebuie să fii extrem de amuzantă și cel puțin genială. El ar putea să aibă pe oricine, așa că fă-l să simtă că a ales-o pe cea mai bună.

Foarte important este să nu te culci cu el de la prima întâlnire. Bărbații din Săgetător trebuie să simtă că au făcut eforturi pentru a primi o asemenea răsplată, altfel actul nu înseamnă nimic. Pentru el nu este o provocare să găsească pe cineva cu care să facă sex, ci să găsească pe cineva căreia să îi ofere dragostea.

Capricorn

Acești nativi simt nevoie de a deține controlul și de a analiza totul în profunzime. De aceea, ei au nevoie de timp pentru a hotărâ dacă sentimentele sunt reale. Nu renunța dacă vezi că nu îți pică în mreje ușor. Capricornii au nevoie de timp înainte de a-și dărui inima.

Familia este foarte importantă pentru acești nativi, așa că trebuie să îi arăți că te integrezi cu ușurință. Bărbații născuți în Capricorn sunt puternici și serioși, însă timizi. Nu se descurcă întotdeauna senzațional în societate, așa că dacă îl ajuți să spargă gheața își va dori să te aibă mereu aproape.

Dacă ieșiți la întâlnire, lasă-l pe el să facă planurile. Apreciază-i simțul umorului și glumele, dar spune-i-le și tu pe ale tale. Bărbaților din Capricorn nu le plac femeile neserioase așa că ține-ți întotdeauna cuvântul și arată-i că ești implicată în relație. la urma urmei, lucrurile mici sunt cele care îi vor cuceri inima.

Vărsător

Dacă vorbim despre cum să faci un bărbat să se îndrăgostească de tine, nu există provocare mai mare ca un nativ din Vărsător. Ei au o reticență față de relațiile serioase, deoarece nu vor să își piardă independența. Aceștia bărbați sunt neconvențional și au nevoie de partenere pe măsură. Adoră conversațiile inteligente, așa că dacă le faci față într-o asemenea situație, ai deja un avantaj. De asemenea, sunt foarte creativi și le place să fie surprinși în același mod.

Dacă ai o profesie artistică, arată-ți talentul. Dovedește-te a fi un prieten de încredere, în care se poate destăinui și în timp, va vedea ce fel de relație ați putea avea împreună.

Pești

Bărbații din Pești sunt forte schimbători, așa că au nevoie de femei care le înțeleg emoțiile și care le acordă suficient spațiu. Sunt creativi, adoră arta, le place să flirteze dar și ca partenera să le răspundă în același mod. Cu ei funcționează toate clișeele romantice cu cine la lumina lunii și mesaje siropoase.

Acestor nativi le plac secretele dar nu trebuie să îi forțezi să ți le împărtășească, pentru că o vor face la momentul oportun. Ei au nevoie de o femeie cu propriile țeluri și ambiții. Fii încrezătoare și bazează-te pe propriu succe, pentru că Peștilor nu le plac femeile superficiale. dacă îi respecți spațiul personal dar creezi și momente de intimitate, nu se va putea abține să se îndrăgostească de tine!

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - superwoman 150x150Citeste si: Horoscop special – zodii de super femei

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.