Horoscop special – cum să seduci o femeie, după zodia ei

horoscop - mask 2095267 960 720

Horoscop special – cum să seduci o femeie, după zodia ei. V-ați intersectat privirile și zâmbetul ei pur și simplu te-a cucerit iremediabil? Îți place de ea de ani buni, dar nu ai avut curajul să faci primul pas până acum? Află din ce zodie este femeia pe care ți-o dorești și noi îți spunem ce trebuie să faci ca să fie a ta!

Femeia Berbec
1. Las-o pe ea să conducă: Fă în aşa fel încât să-i dai senzaţia că ea este “autoritatea”, fără să te transformi, totuşi, în bărbatul “Da, doamnă!”.

2. Abordeaz-o direct: Când vine vorba de subtilităţi, fii sigur că nu va înţelege mesajul. Spune-i clar ce vrei, fără să fii, totuşi, prea “accesibil” şi să-i furi plăcerea “vânătorii”.

3. Apelează la emoţii: Femeia din zodia Berbecului este foarte sinceră şi nu va ezita să-şi deschidă sufletul în faţă unei persoane de încredere. Nu-i place să se joace cu focul.

4. Nu încerca să o “legi”: Nu-i plac accesele de gelozie, aşa că dacă se va simţi constrânsă în vreun fel nu va mai continuă relaţia. Se va simţi mult mai bine dacă se va simţi liberă. Asta nu înseamnă că nu este loială.

5. Adrenalină: Ai grijă să menţii o atmosfera în care adrenalina să fie la cote maxime. Nu-i place monotonia şi se pliciseste repede dacă nu-i oferi energie, entuziasm, pasiune, provocări. Spontaneitatea este ceea ce caută la un bărbat.

Femeia Taur
1. Ia-o încet: Regula de aur când eşti în preajma unei femei Taur este – NU te grăbi! Ai răbdare şi las-o în ritmul ei. Dacă simte că o grăbeşti, va dispărea la fel de repede cum a apărut în viaţa ta!

2. Ai grijă de tine: Deşi este o femeie pragmatică, este interesată de un bărbat romantic, care arată bine. Asigura-te că ai tot timpul un aspect îngrijit, că ai haine sic şi accesorii cu stil.

3. Nu te da greu de cucerit: Dacă pretinzi că eşti o nucă prea tare, nu se va chinui prea tare. Nu încerca să o faci geloasă, căci va da repede înapoi.

4. Arată-i că eşti de încredere: Nu e genul care se joacă cu focul, aşa că are nevoie de un bărbat pe care să se poată baza. Evită schimbările de plan în ultimul moment.

5. Spirit practic: Demonstrează-i că eşti îndemânatic, că îţi merge mintea, că ai un job bine plătit şi că găteşti bine!

Citește și: Horoscop special – cele mai senzuale semne ale zodiacului

Femeia Gemeni
1. Multe schimbări: Este în căutarea aventurii şi este atrasă de orice e nou şi diferit. Trebuie să stai foarte bine la capitolul creaţie şi să te reinventezi constant.

2. Flirtează: Este esenţial să flirtezi dacă vrei să ai alături o femeie Gemeni. Oricum vei fi cucerit de ea întrucât stăpâneşte această artă aproape la perfecţie.

3. Lasă-i spaţiu: Dacă simte că încerci să o îngrădeşti, va fugi mâncând pământul. Nu o grăbi, nu o presa, nu-i da semne că eşti gelos.

4. Vorbeşte: Femeilor din zodia Gemenilor le plac bărbaţii vorbăreţi, cu mulţi prieteni. N-ai ce caută lângă o femeie Gemeni dacă eşti timid sau introvertit.

5. Fă-o să radă: Nu trebuie să fii Făt frumos că să cucereşti o femeie din zodia Gemenilor, însă cu siguranţă trebuie să ai un simt al umorului debordant. Nu te chinui să-ţi aşezi freza, mai bine învaţă bancuri noi, care să o facă să radă cu plăcere.

Femeia Rac
1. Dă-te rănit: Dacă vrei să cucereşti o femeie din zodiac Racului, trebuie să te comporţi că şi când ai nevoie de ajutor. Îi place la nebunie să ofere dragoste şi căldură unui suflet în suferinţă.

2. Cercetează-i originile: Vorbeşte cu ea despre familia ei, despre origini. Familia este foarte importantă pentru femeia din zodiac Racului, aşa că îi poţi cere să-ţi arate fotografii cu ai ei.

3. Arată-i că eşti “de casă”: Femeia din zodia Racului visează la o casă cu grădină, cu mulţi copii şi cu animale de companie. Dacă ţi se potriveşte şi ţie descrierea, arată-i că eşti un bărbat de casă.

4. Fii iubitor: Femeilor din zodia Gemenilor le plac bărbaţii iubitori, care ştiu să asculte şi care empatizează cu ele. Fii bărbatul în faţă căruia să-şi deschidă sufletul, fără teamă că va fi judecată.

5. Apreciază-i valorile: Are nevoie de un partener loial şi credincios şi nu o vei cuceri niciodată dacă suspectează că te joci cu focul. Fii romantic şi arată-i că îi apreciezi şi îi împărtăşeşti valorile şi principiile de viaţă.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Sfatul Părinților

horoscop - sun 622740 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – mintea sau inima, cu ce alegi, în funcție de zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.