Horoscop special – cum se distrează zodiile?

horoscop - distractie

Horoscop special – cum se distrează zodiile? Este duminică, o zi în care trebuie să lăsăm deoparte orice gând de muncă și să încercăm să ne bucurăm de fiecare moment liber al zilei. Și pentru că tot este vorba de distracție, iată cum alege să se simtă bine fiecare zodie:

Berbec

Așa cum știe să muncească neobosit, femeia Berbec vrea să și petreacă bine. Indiferent dacă este vorba de o ieșire la club sau în aer liber, important este pentru berbeci să poată să fie în centrul atenției și să delecteze oamenii cu charisma lor. Femeii Berbec îi trebuie ”public” ca să o admire, deci oriunde are parte de așa ceva, fie picnic, fie excursii sau petreceri, e perfect.

Taur

Femeia Taur este o romantică discretă, iese în oraș mai rar și petrece timp cu prieteni apropiați. Nu înseamnă că nu se distrează, numai că nu îi trebuie neapărat mulțimi în fiecare sfârșit de săptămână. O să fie cel mai des în elementul ei când e înconjurată de oameni pe care îi cunoaște nu de ieri – alaltăieri, într-un context cât mai comod și liniștit.

Gemeni

În câteva secunde, femeia Gemeni poate trece de la seriozitatea care o caracterizează la un spirit total jovial și vesel. Odată ajunși printre grupuri de oameni, Gemenii se activează imediat și devin sufletul petrecerii. Le place să spună povești și poante și le face plăcere să facă pe cei din jurul lor să râdă.

Rac

Acasă cu o carte sau un film bun se simte femeia Rac cel mai în largul ei. Distracția pentru ea are loc în cercuri intime, în cadrul căminului, în vizite. Nu îi displace compania, doar că nu preferă spațiile aglomerate și are nevoie de confort ca să se relaxeze.

Leu

Acasă, în oraș, la baruri, la cafenele, la club, la munte, la mare, peste mări și țări, leoaica are chef de discuții, de sporovăială, de glume, de mese mari, de povestit și de trăit clipa. Aproape că trăiește pentru adrenalină și pentru distracție.

Fecioara

După un timp considerabil petrecut în fața oglinzii pentru a se dichisi, Fecioarei îi trebuie un cor de aprecieri la adresa aspectului ei. De asta îi place să iasă în oraș, pentru a se etala, iar oriunde i se fac complimente, ea se va simți bine. Îi face plăcere să atragă atenția și să fie o apariție cât mai apreciată.
Photo via VisualHunt.com
Citește continuarea pe Eva.ro

horoscop - boli 150x150Citește și: Horoscop special – la ce boli ești predispus în funcție de zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.