Horoscop special – cum flirtează femeile în funcție de zodie

horoscop - flirt 1024x683

Horoscop special – cum flirtează femeile în funcție de zodie. Fiecare femeie are propriul stil de a se facă plăcută, de a se lăsa cucerită, de a stârni interesul unui bărbat. Unele o fac într-un mod mai discret, altele sunt pur și simplu leoaice care pun ochii pe pradă și o devorează. Modul cum flirtează o femeie este influențat și de zodia sa. Iată cum:

Berbec

Nu prea există pe lume Berbeci timizi – e valabil și pentru femei, și pentru bărbați. Deci tu probabil o să fii deja în mijlocul unui grup sau a unei mulțimi, ai să ți-l alegi pe cel mai atrăgător tip pe care îl vezi și ai să te duci direct să îl agăți. Normal că o să zăpăcești bărbații cu încrederea pe care o ai în tine, deci lupta e ca și câștigată.  Ulterior devii o parteneră loială.

Taur

Mai rar ești surprinsă fiind interesată de aventuri de scurtă durată. Ești o romantică și preferi să te lași tu prinsă în jocul bărbatului pe care ți-l dorești, deci nu prea faci nici primul pas și nu prea accepți altceva decât angajamente care par să se profileze destul de serios la orizont. Flirtul tău este seducător ca în genul unei comedii romantice, dar nu înseamnă că nu ești cu adevărat senzuală iar mai târziu, în relație, foarte iubitoare.

Gemeni

Fie că e vorba de limbajul corpului, de felul în care spui glume sau pur și simplu cum îți alegi cuvintele, stilul tău este în sine seducător. Faptul că alternezi foarte repede din plictiseală registre diferite poate să îi țină pe unii bărbați în șah, pe alții să îi îndepărteze. Dacă găsești pe cineva care să țină pasul, va descoperi mai încolo o parteneră de care nu va mai vrea să se desparte prea curând.

Rac

Femeia Rac nu este lascivă și nici seducătoare în sensul clasic. Este mămoasă din fire și o preocupă conexiunea la nivel emoțional cu cei din jurul ei, ceea ce este valabil și pentru bărbați. Este captivantă prin felul în care se dedică noilor relații, dar face parte din categoria care își dorește relații stabile, fiind mai degrabă sensibilă și emotivă.

Leu

Leoaicei îi place să fie lăudată și să laude. Să se mândrească din plin cu noul ei iubit. Nu se dă în lături de la priviri fixe, zâmbește charismatic și umblă chic mereu, pentru orice eventualitate. Bărbatul care se lasă cucerit, dar știe să și cucerească o femeie Leu se va bucura de o parteneră care îl va face să se simtă din cale afară de special.

Fecioară

Una caldă, una rece. În primă fază, Fecioara trimite semnale amestecate, când rezervate, când seducătoare. Asta după ce că nu lasă prea multă lume să se apropie de ea. Odată ce reușește un bărbat să te convingă să lași garda jos un pic, vei alterna sexualitatea cu inteligența pentru a-l înnebuni.
Photo credit: Walt Stoneburner via Visualhunt /  CC BY 
Citește continuarea pe Eva.ro

horoscop - loving couple loving loved 768x512 150x150Citește și: Horoscop special – Tipul de partener preferat de zodii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.