Horoscop special: Cum ne influenţează MARTE în această toamnă

horoscop - mars red planet stars space 68492 1920x1080 1024x576

Horoscop special: Cum ne influenţează MARTE în această toamnă Până pe 9 noiembrie, Marte, simbolul prin excelenţă al acţiunii şi energiei se află în Capricorn, semnul organizării şi ambiţiei, prin urmare în această perioada suntem cu toţii mai disciplinaţi, precauţi şi perseverenţi, ceea ce înseamnă că ne vom atinge scopurile cu mai mare uşurinţă.

Exaltarea lui Marte este în Capricorn, iar productivitatea şi rezultatele vizibile pe care le obţinem acum se datorează faptului că acest tranzit nu ne da voie să lăsăm lucrurile la voia întâmplării, ci ne împinge de la spate să ne planificăm fiecare pas cu maturitate şi să facem eforturi concrete pentru a ne îndeplini obiectivele, îndeosebi pe cele financiare şi materiale.

BERBEC

Pentru că eşti mai organizat decât de obicei, fă-ţi ordine în casă, în acte, în viaţă! Nu mai găsi scuze, fă-ţi un plan de acţiune şi implică-te ACUM în proiectele pe care le tot laşi de azi pe mâine! E un moment prielnic pentru afirmare şi, dacă-ţi stăpâneşti orgoliul şi impulsivitatea, ai toate şansele să avansezi în carieră.

TAUR

Excursiile în străinătate, mai ales dacă au legătură cu profesia ta, se bucură de susţinere astrală până la final de octombrie. Dacă te mobilizezi un pic, vei culege roadele muncii tale din această perioada în timp record. Ai grijă la posibilele stări de irascibilitate, nu le da frâu liber, mai ales la serviciu!

Citeşte şi: Horoscop special – Săgetătorii în 2017

GEMENI

E momentul să rezolvi chestiuni administrative, să achiţi taxe, să plăteşti facturi – consideră-le pe acestea o prioritate şi da dovadă de chibzuinţă în privinţa cheltuielilor care suportă amânare. Marte încălzeşte lucrurile în viaţă intimă!

RAC

Cu Marte în semnul zodiacal opus, în perioada asta e mai bine să fii cooperant şi să te bazezi pe ajutorul altora: prieteni, colegi, rude. Îţi poţi atinge scopurile până la urmă, dar nu de unul singur.

Ai grijă să nu te implici în conflicte, există riscul să le amplifici în loc să le rezolvi!

LEU

Ai o energie debordantă în perioada asta, aşa că apucă-te de renovat casă, da startul unui nou proiect la serviciu, începe o dietă sau un program de fitness bine pus la punct… Creativitatea e şi ea la cote maxime. Orice ai face, astrele te ajută să te ţii de treaba!

FECIOARA

Distracţia e-n floare pentru ţine! Bine ar fi să profiţi la maximum, fiindcă abia peste doi ani te mai întâlneşti cu Marte în aceeaşi poziţie favorabilă… Viaţă amoroasă e pe val, poţi întâlni dragostea adevărată sau chiar să te căsătoreşti, iar sexul se lasă cu scântei. Dacă te găndeai să începi o afacere, tot acum e momentul!

Citeşte şi continuarea: Kudika.ro

Foto: wallpaperscraft.com

horoscop - wallpaper capricorn 49588700 150x150Citeste si: Horoscop special – Capricornii în 2017

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.