Horoscop special – cum îți va fi viața după ora nașterii

horoscop - timepiece clock time

Horoscop special – cum îți va fi viața după ora nașterii Deși noi suntem obșnuiți să credem că dor luna și anul nașterii ne pot influența destinul, astrologia chineză consideră că mult mai importantă pentru cum ne va fi viața este ora la care ne-am născut.

Născută între 23.00 – 1.00 – ora Șobolanului
Ai avut norocul să te naști într-una din cele mai bune perioade ale zilei, ai fost înzestrată cu o fire prietenoasă și ești apreciată de cei din jur. Îți place să interacționezi cu cei din jur și să stabilești legături cu diverse persoane, oricât ar fi de dificile. Acesta este un atu deosebit de important în carieră, pe care trebuie să îl exploatezi la maximum.
Șansa ta: mizează pe o carieră dinamică, în care relațiile și comunicarea te ajută să avansezi.

Născută între 1.00 – 3.00 – ora Bivolului
Ai o fire practică și realistă, foarte rațională în orice situație, chiar dacă este vorba de iubire și atașament. Ai o mare putere de judecată, ceea ce te ajută să îți păstrezi sângele rece și optimismul chiar și în momentele dificile. Trebuie doar să înveți să nu mai fii încăpățânată, când alții îți demonstrează că greșești.
Șansa ta: pune accentul pe situația ta materială și încearcă să îți schimbi locurile de muncă până când găsești postul potrivit.

Născută între 3.00 – 5.00 – ora Tigrului
Ai o mare încredere în tine, știi să te impui și reușești să obții ceea ce alții doar visează. Ești materialistă, dar mai ales ambițioasă să deții puterea și să domini, chiar dacă acest lucru nu îți aduce neapărat avantaje materiale. Personalitatea ta și optimismul caracteristic atrage, iar bărbații nu trec indiferenți pe lângă tine.

Șansa ta: încearcă să acorzi mai multă atenție iubirii și partenerului tău, pentru că numai o relație cu adevărat frumoasă te va face fericită.

Citește și: Horoscop special – ce urăsc zodiile mai mult?

Născută între 5.00 – 7.00 – ora Iepurelui
Liniștea și confortul sunt foarte importante pentru tine. Ești interesată de casă, de familie și de copii, dar tot ceea ce faci trebuie să fie bine în primul rând pentru tine. În situațiile mai dificile, precum și în momente de cumpănă, ești deosebit de prudentă, atât de prudentă că de multe ori preferi să pierzi ceva minor, decât să îți asumi riscuri mai mari.

Șansa ta: Nu îți fie teamă să încerci și lucruri noi, din când în când, pentru că nu știi niciodată ”de unde sare iepurele”!

Născută între 7.00 – 9.00 – ora Dragonului
Ești o femeie activă, care are mereu un obiectiv de atins și planuri de îndeplinit. Nu lași nimic la voia întâmplării și pui preț pe valorile materiale. Aerul tău de independență și autoritatea pe care o manifești în anumite situații ar putea deranja unele persoane, mai ales pe cele de sex opus.

Șansa ta: găsește-ți partenerul potrivit și vei reuși să realizezi mult mai multe lucruri decât ai putea face singură!

Născută între 9.00 – 11.00 – ora Șarpelui
Ești foarte organizată și poți avea o carieră strălucită, dacă alegi un domeniu în care îți poți pune în valoare calitățile native. În primul rând, știi cum să vorbești cu oamenii și să îi convingi să fie de partea ta. Ai și o intuiție puternică, pe care te poți baza oricând, dar mai ales în relațiile cu superiorii sau cu partenerul de viață.

Photo via Visualhunt.com

Citește continuarea pe libertateapentrufemei.ro

horoscop - suflete pereche 768x478 150x150Citește și: Horoscop special – din ce zodie e sufletul tău pereche?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.