Horoscop special – Cum minți, în funcție de zodie

horoscop - mincinosi

Horoscop special – Cum minți, în funcție de zodie. Cu toții am experimentat de-a lungul vieții, minciuna, fie că vorbim de una nevinovată sau de ceva cu mult mai serios și grav. Dacă pentru unii oameni a spune o minciună este o tortură ce îi dă de gol imediat, alții au făcut din acest lucru o artă. Iar zodiacul nu este deloc străin de modul cum spunem o minciună.

Taur

Taurii sunt cei mai încăpăţânaţi şi preferă să facă lucrurile în felul lor. Asta înseamnă că ar face orice, chiar dacă asta înseamnă să mintă, pentru a obţine ceea ce îşi doresc.

Gemeni

Gemenii sunt răi şi iubesc să fie în centrul atenţiei. Au o imaginaţie bogată şi sălbatică, astfel încât să poată să îşi facă capriciile, iar oamenii să îi creadă. Sunt atât de buni la minciuni, încât nu îţi poţi da seama prea uşor de intenţiile lor.

Citește și: Horoscop special – zodii de super femei!

Rac

Loial şi grijuliu, Racul va minţi numai pentru a proteja pe cineva. Pentru ei, minciuna este mai mult o modalitate de a se asigura că totul este bine, chiar dacă nu e deloc aşa.

Leu

Leului îi place atenţia oamenilor din jurul lor. Deci, atunci când povesteşte ceva, ar putea porni de la un adevăr, însă unul foarte exagerat. Cu cât sunt mai uimiţi de audienţa lor, cu atât minciunile lor vor deveni mai dese.

Fecioară

Fecioara nu prea minte. Ea consideră că este prea deranjant momentul în care ar putea fi prinsă şi mai bine se concentrează pe rezolvarea problemei. Mint doar în cazul în care nu por rezolva, dar şi în acest caz ea cântăreşte bine avantajele şi dezavantajele pentru a vedea dacă merită.

Photo credit: Thuy Pham via Visualhunt.com /  CC BY-ND

Citește continuarea pe Eva.ro

horoscop - lunanorocoasa 150x150Citește și: Horoscop special – luna norocoasă a fiecărei zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.