Horoscop special amuzant: cum se roagă zodiile?

horoscop - rugaciune

Horoscop special amuzant: cum se roagă zodiile? Prea multă încrâncenare în jurul nostru, măcar azi să zâmbim un pic. Iată cum se roagă fiecare zodie:

Berbec
Oh, Doamne! Te rog frumos să îmi dai răbdare, căci am mare nevoie de ea. Şi o vreau ACUM!

Taur
Doamne, te rog frumos ajută-mă să învăţ să accept schimbarea în viaţa mea. Dar nu acum, mai lasă-mă să mai aştept un pic.

Gemeni
Doamne, am şi eu o rugăminte. Am o mică întrebare pentru tine, dacă ai timp. Cine eşti? Ce eşti? Unde te afli? Câţi sunteţi acolo, eşti unul singur? Nu pot să îmi dau seama.

Rac
Doamne, pentru mine eşti ca un tată. Vreau să mă pot baza pe tine, să îmi dai siguranţă, mai ales acum în momente grele când mama este atât de departe de mine.

Leu
Tatăl nostru al tuturor, cred că eşti mândru să ai un fiu ca mine.

Fecioară
Doamne, fă lumea un loc mai bun şi te rog mult nu repeta greşeala de ultima dată, că uite ce-a ieşit.

Citește și: Horoscop special – cum te vindeci spiritual în funcție de zodie

Balanţă
Doamne, ştiu că ar trebui să iau deciziile de una singură. Dar, pe de altă parte, Tu ce crezi că ar trebui să fac? Aştept un sfat din partea ta, un semn, orice.

Scorpion
Doamne, ajută-mă să îmi iert duşmanii, măcar pe cei vechi de 10-15 ani, chiar dacă nenorociţii nu merită.

Săgetător
Oh, Atotputernicule, Atotstiutorule, Atotiubitorule, Omniprezentule, veșnicule Dumnezeu, te rog încă o dată: ajută-mă să nu mai exagerez.

Capricorn
Doamne, voiam să mă rog, dar am realizat că trebuie să îmi dau seama singură care este soluţia pentru problemele mele şi să mă descurc singură. Mersi oricum.

Vărsător
Bună, Doamne. Unii spun că eşti bărbat. Alţii spun că eşti femeie. Eu spun că fiecare dintre noi este Dumnezeul său. Aşa că, de ce să ne rugăm? Hai să petrecem mai bine!

Peşti
Dumnezeule atotputernic, în timp ce beau ultimii 50 ml de Whisky din paharul meu pentru a-mi îneca durerea şi nefericire, fie că starea mea de ebrietare să fie pentru onoarea şi gloria ta.

Sursă foto: Pixabay

horoscop - castor 150x150Citește și: Horoscop special – ce semn zodiacal ești în horoscopul amerindian!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.