Horoscop special – Cum te relaxezi, în funcție de zodie!

horoscop - relax

Horoscop special – Cum te relaxezi, în funcție de zodie! Ai avut o perioadă extrem de grea la muncă, fără o zi de concediu și simți că stresul este la cote extrem de mari? Atunci chiar trebuie să te relaxezi, iar noi îți spunem cum să faci asta, în funcție de zodia ta:

Berbec
Berbecul este o persoană foarte curajoasă, aventuroasă şi temperamentală. Pentru el, cea mai bună metodă de relaxare este să facă sport. Viaţa sa e una destul de agitată, ceea ce înseamnă că are nevoie de o activitate care îl va ajuta să îi reîmprospăteze mintea, dar şi care să îl deconecteze total de la stres. După ce faci sport, o baie fierbinte cu uleiuri esenţiale e tot ce îţi trebuie!

Taur
Taurului îi place luxul şi confortul, lucruri pentru care va munci enorm de mult întreaga sa viaţă. Din această cauză, are nevoie destul de des de momente de relaxare care să îl ajute să îşi încarce bateriile. Are nevoie de băi aromate, de masaj sau de răsfăţ la cosmetică. În acest fel, se va şi deconecta de la tot stresul cotidian, dar se va şi bucura de cele mai bune servicii de îngrijire, simţindu-se astfel mândră. Atunci când nu are prea mult timp la dispoziţie, o plimbare în natură îi dă restartul de care are nevoie!

Gemeni
Gemenii sunt persoane care se adaptează foarte uşor, ceea ce înseamnă că se pot relaxa în mai multe moduri. Sunt mereu în acţiune şi au nevoie ca din când în când să se deconecteze de la tot, ca noi toţi de altfel. Fie fac o baie fierbinte şi aromată, după care trag un pui de somn, fie ies în oraş cu prietenii şi stau la bârfă. Oricare dintre aceste variante au acelaşi efect!

Citește și: Poziţii de RELAXARE pentru copii? N-ai fi crezut!

Rac
Racul e o persoană foarte sensibilă, ceea ce înseamnă că are nevoie de relaxare în compania persoanelor dragi. Ritmul alert în care trăieşte o deprimă şi o oboseşte, iar dragostea e cea care o trezeşte la viaţă. Fie că e vorba despre o excursie cu familia, fie se leagănă într-un hamac în timp ce spune glume şi deapănă amintiri alături de prieteni, toate îl ajută şi îi ridică moralul.

Leu
Leul vrea să facă totul ca la carte, chiar şi relaxarea trebuie să fie ceva cu care se poate mândri. Metoda cea mai bună de a scăpa de stresul cotidian este de a citi o carte sau de a viziona un film. La fel de bine funcţionează şi o raită prin magazine la cumpărături alături de prietene sau o petrecere în care poate fi totuşi în centrul atenţiei. Are nevoie de activităţi 2 în 1, de destresare şi de laudă.

Fecioară
Fecioara este o persoană foarte ordonată şi perfecţionistă. O relaxează o zi în care face curăţenie şi aranjează toate micile obiecte din casă, dar poate fi perfect dacă la final iese în oraş şi se relaxează complet la un pahar de vin şi o mâncare bună. Nimic nu o împlineşte mai mult decât sentimentul de realizare pentru că a reuşit ce şi-a propus şi abia atunci se poate distra cu adevărat făcând activităţile pe care şi le doreşte.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - emma4septembrie 150x150Citește și: Cum a avut de suferit FAMILIA?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.