Horoscop special – cum trec zodiile peste certuri?

horoscop - cearta conjugala

Horoscop special – cum trec zodiile peste certuri? Chiar dacă noi nu ne dorim neapărat să avem parte de momente neplăcute, de certuri, în relațiile cu cei din jur, uneori ele se petrec. Cel mai important lucru este să avem puterea și să știm cum să depășim aceste clipe. Zodiacul ne dă și el o mână de ajutor, spunându-ne cum trec zodiile peste certuri:

Berbec
După o ceartă tot ceea ce trebuie să faci este să faci tu primul pas spre împăcare. Pentru el, tot ceea ce contează este să îi ceri iertare și să îi faci promisiuni de care să te și ții. Dacă îi vei cere iertare în public, va aprecia mai tare gestul făcut.

Taur
Pentru aceștia este important ca să recunoști că au mereu dreptate. Dacă v-ați certat din orice problemă, cel mai bine ar fi să recunoști că ai greșit, chiar dacă poate este vina lui. Trebuie să fii pregătită în cazul în care vă veți certa din nou, pentru că Taurii iartă foarte greu.

Citește și: Horoscop special – cum trec zodiile peste necazuri?

Gemeni
Aceștia au un simț al umorului foarte dezvoltat, de aceea vor aprecia orice gest spontan. Dacă v-ați certat de curând, tot ce trebuie să faci este să îl iei prin surprindere, poate cu un e-mail drăguț sau un sms când se așteaptă mai puțin. Pentru a evita certurile pe viitor, trebuie să știi că pentru Gemeni contează cel mai tare comunicarea în cuplu.

Rac
Racii sunt foarte sensibili și este foarte ușor să îi superi și să vă certați. Pentru ca acesta să te ierte, trebuie să ai foarte mare răbdare. Cel mai bun mod de a te ierta este să îi spui că fără el nu poți trăi și să îi promiți că îi vei acorda mai multă atenție pe viitor.

Leu
Cea mai bună soluție pentru a fi din nou lângă iubitul tău după o ceartă este să îi ceri iertare în cel mai profund mod și să îi spui că nu meriți iubirea pe care o poartă pentru tine. Se va întoarce la tine doar când consideră că ai făcut destule pentru a-l câștiga înapoi.

Fecioară
Este greu să obții iertare din partea unei Fecioare. Pentru Fecioară, o simplă discuție nu este de ajuns pentru a remedia situația. Aceasta are nevoie de o discuție foarte lungă în care va despica firul în patru și îți va reproșa multe lucruri, abia mai apoi va veni vorba despre împăcare.

Sursă foto: opiniatimișoarei.ro

Citește continuarea pe Yve.ro

Citeste si: Horoscop special – zodiile cu un comportament urât!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.