Horoscop special – cum va fi octombrie pentru zodia ta?

horoscop - autumn 2480532 960 720

Horoscop special – cum va fi octombrie pentru zodia ta? A doua lună de toamnă va fi plină de provocări, de schimbări bruște în viața unor semne zodiacale. O lună cu multă culoare, așa cum îi șade bine lui Brumărel.

Berbec
Va fi o lună obositoare pentru tine pe plan sentimental, cel puţin în prima jumătate a ei. Vei avea parte atât de certuri, cât şi de pasiune. Spre sfârşitul lui octombrie, se liniştesc apele în viaţa de familie şi începi să ai parte de mai multă înţelegere. La serviciu vei munci mult, poate şi aceasta poate fi cauza tensiunii pe care o resimţi atunci când ajungi acasă. E vorba de competiţie, iar firea ta ambiţioasă nu te lasă să stai pe tuşă. Ai putea avea şansa unui câştig financiar neaşteptat, însă tot la finalul lunii. Nici cu sănătatea nu te poţi lăuda, bolile mai vechi revin sau apar altele noi din cauza stresului. Fii prudentă!

Taur
Se anunţă evenimente plăcute în această lună pentru tine pe plan sentimental. Dacă eşti singură, la finalul lunii ai putea avea parte de o întâlnire romantică ce se poate termina neaşteptat de bine. Totul se va întâmpla la intensitate maximă şi te vei bucura din plin de ce îţi oferă viaţa. Pe plan profesional vei avea parte de o lună la fel de intensă, căci iese la iveală dorinţa ta de a ieşi în evidenţă prin munca pe care o depui. De aici până la a câştiga mai mulţi bani nu mai este decât un pas. La capitolul sănătate nu excelezi, însă dacă te vei preocupa de asta totul va fi bine!

Gemeni
Îţi place să iubeşti şi să fii iubită, iar acest lucru se va vedea luna această cu precădere în dormitor. Ai toate ocaziile din lume de a-ţi satisface poftele trupeşti, însă ai grijă să nu ajungi să fii rănită într-un final. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, ai grijă la tentaţii. Pe plan profesional lucrurile nu stau cum ţi-ai dori, însă mare parte din vina ta. Nu eşti preocupată de serviciu şi bani, pentru că gândul îţi zboară doar la distracţie. Cu toate acestea, la finalul lunii s-ar putea să îţi intre o sumă de bani suplimentară pe card. Ai grijă şi cu sănătate, o viaţă exagerat de activă te poate pune la pat!

Citește și: Horoscop special – Echinocțiul de toamnă și efectele asupra zodiilor!

Rac
Începând din această lună vei fi extrem de activă pe plan sentimental şi vei acorda o atenţie deosebită plăcerilor vieţii. Fie că eşti singură sau nu, cert este că ai parte de o varietate mare de activităţi şi acţiuni. Sunt favorizate relaţiile mai puţin serioase pentru că eşti mai mult pusă pe distracţie. Pe plan financiar şi profesional vei avea parte de multe oportunităţi valoroase, însă trebuie să fii foarte atentă. Mai mult în ultimele zile ale lui octombrie va fi rost de succes şi conjuncturi favorabile. Dacă fizic stai destul de bine, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre psihicul tău. Devii prea uşor irascibilă şi pare că eşti cu nervii la pâmânt din cauza oboselii.

Leu
Nu se poate spune că excelezi în dragoste în luna octombrie. Cu toate acestea, necazurile şi dezamăgirile profunde te ocolesc. Important este să nu te grăbeşti în luarea deciziilor atunci când vine vorba de o relaţie amoroasă sau de un potenţial partener. Socializezi foarte uşor şi te faci imediat plăcută. Pe plan financiar primeşti veşti bune, bugetul tău creşte de la zi la zi şi te bucuri de tot confortul la care tânjeai. Din păcate, ai tendinţa de a cheltui prea mult pe lucruri inutile. Cu sănătatea nu stai rău, dar nici nu se poate spune că eşti într-o formă fizică de invidiat. Nu ai destulă energie pentru a face câte ţi-ai propus, de aceea trebuie să te reorganizezi!

Fecioară
Luna octombrie vine cu veşti bune pentru tine pe plan sentimental, în special pentru nativele implicate într-o relaţie serioasă. Cu toate că nici cele singure nu se pot plânge, e posibil ca unele dintre ele să nu tragă lozul câştigător. Pe plan financiar se va produce o gaură în buget din cauza unor cheltuieli de care ştiai că o să apară, însă nu este atât de tragic precum vrei să pară. Tensiunile şi instabilitatea locului de muncă te pot duce în pragul unei dispoziţii schimbătoare. Legat de sănătate, e necesar să mergi la analizele de rutină pentru că a trecut deja ceva vreme de când nu ai mai mers la medic. E bine să fii prevăzătoare!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

Citește și:

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.