Horoscop special – ce cumpene îți rezervă luna august!

horoscop - fisherman 2739115 960 720

Horoscop special – ce cumpene îți rezervă luna august! Nici ultima lună de vară nu va fi, din păcate, lipsită de momente de încercare pentru fiecare dintre semnele zodiacului.

Berbec
E posibil ca luna aceasta să ai parte de o cumpănă în ceea ce priveşte viaţa ta amoroasă.

Naivitatea şi, poate, fluturii în stomac, te vor face să te îndrăgosteşti de o persoană despre care nu ştii prea multe. După cea de-a doua jumătate a lunii vei începe să o cunoşti şi vei descoperi cu stupoare detalii neplăcute despre viaţa ei. Cel mai probabil este vorba de o viaţă dublă a acestuia sau de un secret extrem de dezamăgitor pentru tine.

Taur
Nu vei avea parte de cumpene în luna august şi nici chiar de mici neplăceri.

Tot ce îţi strică liniştea sunt grijile tale inventate, pentru că situaţia şi astmosfera din viaţa ta este prea liniştită şi acest lucru te sperie puţin. Încearcă să gândeşti cât de pozitiv poţi şi să nu cauţi nod în papură, pentru că poţi atrage răul de partea ta. Este foarte important să te bucuri de fiecare clipă frumoasă pe care o are viaţa de oferit.

Citește și: Horoscop special – august aduce iubirea pentru 4 zodii!

Gemeni
Dacă pe plan profesional şi financiar lucrurile merg bine pentru tine, nu se întâmplă la fel şi pe plan personal.

Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, e clar că ceva nu mai funcţionează între tine şi partenerul tău de viaţă. Faptul că aţi ajuns să vă reproşaţi situaţii de la începuturi înseamnă că inventaţi motive involuntar de a vă araca unul pe celălalt. Dacă vrei să salvezi relaţia sau căsnicia din care faci parte, trebuie să te concetrezi mai mult şi să găseşti motivul pentru care s-a ajuns aici. E posibil să fie chiar sub nasul vostru!

Rac
Nu vei avea parte de o lună prea bună, nici pe plan sentimental, nici în ceea ce priveşte banii şi cariera.

În toate planurile vieţii tale e nevoie de mai multă maturitate din partea ta, altfel poţi poroca probleme grave. E necesar să faci mai multe economii pentru a te putea descurca cu tot ce apare urgent, iar în viaţa personală se recomandă atenţie sporită nativelor singure. Dacă te vei implica cu voia ta într-un triunghi amoros, în viitorul apropiat ţi se va şterge zâmbetul de pe faţă destul de agresiv.

Leu
O problemă de sănătate a unei persoane dragi te va maturiza fără să vrei luna aceasta.

Vei traversa o perioadă destul de urâtă din viaţa ta şi totul îţi va părea o tragedie în acel moment. Vestea bună e că totul se va rezolva, însă e nevoie de răbdare şi stăpânire de sine. Cu toate acestea, spre final de august vei trage linie şi concluziile vor fi clare: te vei strădui să pui accent de acum încolo pe lucrurile cu adevărat importante în viaţă.

Fecioară
Nu vei avea parte de cumpene în luna august, ci din contră, se anunţă numai momente frumoase.

Atmosfera dintre tine şi partener se destinde, cel mai probabil datorită concediului sau unei vacanţe pe care v-aţi planificat-o de ceva vreme. Nici de bani nu te plângi, deşi cei dragi încearcă să te impulsioneze să ceri mai mult de la tine. Eşti o fire destul de comodă căreia nu îi place să iasă din zona de confort, de aceea vei privi aceste sfaturi ca pe nişte critici.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - planet 3149121 1280 90x90Citeste si: Horoscop special – Marte, cuadratură cu Uranus. Cum te afectează?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.