Horoscop special – cupluri care își spun adio în vara 2018!

horoscop - gameover 1024x682

Horoscop special – cupluri care își spun adio în vara 2018! Vara este, prin excelență, un sezon al iubirii, al pasiunii, dar și al ispitelor. Multe și cărora este greu să le reziști. Așa se face că, în această vară, câteva cupluri de zodii se vor despărți, chiar dacă relațiile lo păreau mai solide ca niciodată:

Berbec și Balanță
Deși este clar că există atracție între acești nativi, în vara 2018 vor decide să pună capăt relației. Berbecul este cel care ia mereu decizii în cadrul acestei relații și este mai ancorat în realitate. Balanța, pe de altă parte, preferă să se lase dusă de val și să își petreacă timpul liber în compania prietenilor. Această relație se va destrăma din cauza geloziei. Berbecul nu poate suporta faptul că perechea lui nu îi acordă atenția cuvenită.

Citește și: Horoscop special – cine vor fi reginele verii?

Leu și Scorpion
Relația dintre Leu și Scorpion este una extrem de pasională, dar și bazată pe sentimente adevărate. Leul este mereu cel cu inițiativă în cadrul acestei relații. Din acest motiv, este posibil să apară multe discuții în contradictoriu. Scorpionul nu poate accepta faptul că trebuie să facă așa cum îi spune cel drag și că nu poate să aibă niciun cuvânt de spus. Deși scânteile s-au văzut doar în dormitor până acum, acestea vor începe să apară și în cadrul discuțiilor zilnice. Mândria este cea care îi va desparte pe cei doi nativi. Deoarece sunt caractere puternice, vor prefera să își apere orgoliul și să îl pună mai presus de iubire în vara 2018.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - relatii 90x90Citește și: Horoscop special – ce nu accepți într-o relație, în funcție de zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.