Horoscop special – cupluri perfecte de zodii!

horoscop - tattoo 2894318 960 720

Horoscop special – cupluri perfecte de zodii! Crezi în sufletul pereche? În acea iubire ce pare de la începutul lumii, croită numai pentru tine? Aruncă un ochi și pe horoscopul special de astăzi, cel care îți spune cu ce zodii te potrivești cel mai bine sentimental:

Balanţă şi Scorpion
Perechea formată din aceste două semne zodiacale poate fi plină de provocări, şi totuşi una extraordinară. Este foarte intensă, şi în timp ce pot exista multe neînţelegeri, pe de altă parte există o viaţă sexuală incredibilă care stinge orice problemă. Ambii sunt parteneri foarte romantici, iar abordarea lor interesantă în faţa anumitor situaţii îi face să se potrivească foarte bine unu cu celălalt. Balanţa iubeşte atenţia şi lumina reflectoarelor, pe când Scorpionul se simte confortabil pe bancheta din spate, oferindu-i acesteia dragostea şi grija de care are nevoie.

Citește și: Horoscop special – Ce fel de iubită ești, după zodie!

De fapt, Scorpionii sunt obsedaţi de cei pe care îi iubesc şi de care le pasă. Dacă ai câştigat inima unui Scorpion, el nu se va simţi deranjat că eşti în centrul atenţiei în relaţie. Această chimie nu se produce încă de la început şi va dura ceva timp până se vor descoperi unul pe celălalt. Fiind persoane care tind să îşi ascundă iniţial sentimentele, este de înţeles de ce se întâmplă aşa.

Peşti şi Rac
Aceste două semne sunt sensibile şi retrase. Asta înseamnă că trebuie să se înţeleagă bine. Majoritatea începuturilor de relaţie pot fi dificile, deoarece fiecare partener încearcă să se adapteze. Pentru Rac şi Peşti ar putea fi o excepţie.

Deoarece ambii sunt persoane intuitive, ei înţeleg nevoile celorlalţi. Atunci când Peştii sunt visători, Racul va observa şi îi va ajuta să se concentreze. La fel şi în situaţia inversă. Pentru aceste două zodii, singurul dezavantaj este că ar putea uita că există o lume reală în afara relaţiei lor. Este ceva obişnuit ca familia şi cunoscuţii cuplului să se plângă că sunt prea închişi în propria lor lume. Cu toate acestea, dacă ei se simt bine aşa, nu le va păsa de ce se întâmplă în jurul lor.

Săgetător şi Berbec
Aceste două semne sunt făcute unul pentru celălalt. Urăsc cu aceeaşi pasiune viaţa plictisitoare. Ei preferă să fie mereu într-o continuă căutare şi descoperire. Nevoia lor de adrenalină îi apropie şi mai tare unul de celălalt. Acest lucru se datorează faptului că puţini oameni pot ţine pasul cu stilul lor de viaţă alert.

Avantajele unei astfel de uniuni depind complet de laturile lor întunecate. Săgetătorul şi Berbecul se plictisesc cu uţurinţă şi tind să caute mereu ceva nou, astfel formând un cuplu foarte inteligent. Ei poartă conversaţii intense şi iau decizii bune împreună datorită faptului că sunt persoane deschise. Relaţia dintre ei începe ca o prietenie, iar apoi se transformă într-o poveste de dragoste.

Sursă horoscop: Eva.ro

Sursă foto: Pixabay

horoscop - book 2152349 960 720 150x150Citește
și:
Horoscop special – Cât de manipulatori sunt bărbații, după zodie?

Ai și
tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi:
office@perfectimperfecte.ro
 

Suntem
și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.