Horoscop special – cuplurile eterne ale zodiacului!

horoscop - love 3187623 1280 1024x682

Horoscop special – cuplurile eterne ale zodiacului! Nimic nu este mai frumos decât să știi că ai găsit sufletul pereche, alături de care timpul să nu mai conteze, pentru că știi că veți rămâne pentru totdeauna împreună. Există câteva cupluri în zodiac, oare te numeri și tu printre ele?

Berbec şi Vărsător
Aceste zodii sunt minunate împreună. Opusurile se atrag, cam asta se întâmplă între cele două. Berbecul oferă, în timp ce Vărsătorul primeşte. Şi aici nu se pune problema unei dispute pe tema cine dă mai mult sau mai puţin. Ei nu au nevoie de un echilibru pentru că sunt amândoi fericiţi aşa. Când un Vărsător nu oferă înapoi, Berbecul nu va fi deranjat pentru că el o face necondiţionat, fără să aştepte ceva la schimb. Şi dacă Vărsătorul ştie că nu există aceste aşteptări din partea lui, atunci nu are remuşcări atunci când beneficiază de atâtea lucruri.

Citește și: Horoscop special – îți vrei iubitul înapoi? Iată cum să faci!

Gemeni şi Leu
Leul adoră atunci când ego-ul lui este hrănit. Cele trei lucruri pe care un Leu le caută într-o relaţie sunt: dragostea, lauda şi adoraţia. Din fericire, nativul din Gemeni este un expert în furnizarea acestora.
Gemenii ştiu să facă un compliment la momentul potrivit şi îşi aleg atent cuvintele perfecte. Mulţi oameni cred că această relaţie este una falsă şi deloc sănătoasă dacă doar un partener oferă. Dar când cel care oferă o face din propria voinţă şi e fericit cu asta, atunci nu e cazul de astfel de supoziţii. În acest caz, Leul este ca un puzzle şi Gemenii pot şi ştiu să îl completeze.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - couple 3157067 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – cum se îndrăgostește un Berbec?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.