Horoscop special – curg banii peste unele zodii în iunie!

horoscop - piggy 2889042 960 720

Horoscop special – curg banii peste două zodii în iunie! Obișnuiți cu veștile proaste în ceea ce privește banii, aproape că nu ne vine să credem când mai primim și ceva vești bune. Și, cu toate acestea, pentru câteva zodii, iunie va fi o lună în care banii vor veni în valuri. Care sunt aceste zodii?

Berbec
Mercur îți va activa casele 3 și 4, ceea ce te va face mai activ în conversații, în gândire și mai interesat de treburile domestice și ale familiei. Ai o perioadă bună în care poți găsi soluții la unele probleme, poți găsi soluția chiar sub nasul tău. Acordă mai multă atenție familiei și casei, deoarece vei rezolva totul mai repede în luna iunie. Sectorul iubirii poate fi și el afectat, deoarece Venus cu Nodul Nord fac ordine în viața amoroasă, lucrurile se pot aranja conform nevoilor tale reale acum, dar asta nu înseamnă că te va și mulțumi acest lucru. Relațiile cu prietenii pot fi acum luate la bani mărunți, așa că fii atent pe cine ar trebui să tai de pe listă.

Taur
Vești bune pe sectorul cel mai iubit de tine, cel financiar. Ai vreo două săptămâni în care lucrurile se pot mișca în favoarea ta legat de finanțe, poți găsi soluții la problemele tale financiare, iar acum este un moment bun să ceri ceea ce ți se cuvine. Guvernatoarea ta, Venus, nu se află în cea mai bună poziție, deoarece Marte ii face opoziție, de aceea mă aștept la o reașezare a vieții tale în direcția necesară dezvoltării tale pe mai multe paliere, mai ales familial și al casei. Cariera poate suferi și ea unele modificări, deoarece Marte te face să tragi frâna de mână și să încetinești tot ceea ce ține de muncă, poți să te simți fără chef de a mai depune un efort, poate n-ar fi rău să iei o pauză și să te refugiezi unde te simți confortabil.

Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în prima lună de vară!

Fecioară
Planeta ta guvernatoare, Mercur, te ajută pe sectorul carierei, deci fii pe fază la job, spune ceea ce ai de spus și ieși în evidență, acum ai șansa de a fi remarcat. Și sectorul prietenilor și al socializării se aprinde, de aceea vei fi mai ocupat decât de obicei cu sectorul social al vieții tale, iar beneficii pot veni acum din partea prietenilor și a cunoștințelor. Sănătatea poate fi afectată acum, zona gâtului și a capului pot suferi afecțiuni, deci atenție la aceste zone. Poate exista și o mai mare irascibilitate, fără să găsești un motiv clar al acestei stări interne. Adâncurile tale pot fi puțin răscolite acum, unele sentimente vor să iasă la suprafață, iar dacă tu le respingi, ele te vor agita și mai tare. Somnul poate fi și el mai agitat luna aceasta.

Capricorn
Sectorul muncii tale este luminat de Soare și Mercur până pe 22 ale lunii, deci poți fi mai activ la locul de muncă, lucrurile merg foarte bine și chiar poți să te trezești o vreme în poziția de lider sau să fie nevoie de ghidajul tău. Fii puțin atent la gâtul tău și la zona umerilor și inimii, să nu apară mici probleme de sănătate. Banii tăi au nevoie de o atenție mai mare luna aceasta, deoarece se pot întâmpla unele reglaje la nivel superior. De exemplu, îți pot surveni unele datorii sau niște pagube care nu înțelegi de unde au apărut, dar, de fapt, sunt niște datorii pe care tu le plătești pentru a-ți achita unele datorii karmice. Investițiile trebuie făcute și ele cu băgare de seamă, pentru că pot fi de rău augur ulterior. Deci verifică totul de zece ori și abia după aceea scoate banul.

Sursă horoscop: Divahair.ro

horoscop - fountain 55210 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – zodiile și banii în prima lună de vară!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.