Horoscop special – Ce nu suportă iubitul la tine, după zodie

horoscop - relationship

Horoscop special – Ce nu suportă iubitul la tine, după zodie. Ai trecut prin multe relații, dar toate s-au sfârșit cu o despărțire? Deși prima tentație ar fi să spunem că este doar vina lui, horoscopul ne spune care sunt acele lucruri care îl fac să fugă de tine, în funcție de zodia ta. Te regăsești?

Berbec
Îţi sperii partenerul pentru că te fereşti de angajamente şi eşti destul de neliniştită.
Îţi place sentimentul de a scăpa de sub control şi de a experimenta ceva nou. Te chinui să ajungi la punctul de cotitură în care lucrurile încep să devină constante şi confortabile. Eşti atât de obişnuită să fii mereu în mişcare încât nu îţi poţi imagina cum ţi se va schimba viaţa atunci când vei găsi pe cineva pentru o călătorie de lungă durată.

Taur
Îţi sperii partenerul pentru că nu îi dai voie să greşească. Îţi place să fii profundă şi feroce, şi în multe privinţe eşti o iubită de vis: grijulie, dezinteresată şi caldă. Dar intensitatea ta poate fi copleştioare. Ai probleme în a lăsa lucrurile să treacă, chiar şi atunci când ţi se cere scuze. Nu eşti flexibilă dacă nu face totul perfect din prima şi nu reuşeşti să fii înţelegătoare.

Citește și: Horoscop special – Ce probleme ai în cuplu în funcție de zodie

Gemeni
Îţi sperii iubitul pentru că nu lupţi pentru ceea ce vrei. De multe ori vrei ca partenerul tău să decidă totul pentru tine şi îi ceri ca el să îţi spună ce vrei aşteptări să ai în relaţie, carieră şi ce fel de viaţă vrei să trăieşti. Mai degrabă decât să îţi priveşti iubitul ca pe cineva care te va sprijini tot timpul în timp ce încerci să îţi dai seama cine eşti, mai bine ai fi independentă ca să nu sfârşeşti depinzând pe deplin de el.

Rac
Îţi pui iubitul pe fugă pentru că încerci să îi spui cum ar trebui să se simtă. Sentimentul tău puternic de intuiţie şi capacitatea ta de a citi oamenii pot fi benefice în multe cazuri, dar poate fi şi un aspect provoctaor în relaţia ta. De multe ori, încerci exact să îi spui cum ar trebui să se simtă, mai degrabă decât să îl asculţi şi să îl întrebi cum se simt. El are nevoie să ştie că sentimentele sale sunt compelet independente de ale tale.

Leu
Îţi sperii partenerul încercând să controlezi ceea ce nu poate fi controlat.Eşti obişnuită să iei problema în mâini şi să faci ceva uimitor din nimic. Dar întâmpini dificultăţi în înţelegerea faptului că dragostea este ceva ce nu poate fi controlat sau manipulat, şi deşi depui mult efort în relaţiile tale, ai tendiţa de a-ţi pune pe fugă partenerii pentru că încerci să stăpâneşti fiecare aspect minuţios al acestuia în loc să îl laşi să repsire.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - love 560783 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – din ce zodie este iubita perfectă?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.