Horoscop special – de ce nu spun zodiile ”te iubesc!”

horoscop - i love you heart love valentine day you romantic

Horoscop special – de ce nu spun zodiile ”te iubesc!” Nu există declarație mai frumoasă pe această lume decât să îi spui cuiva ”te iubesc!” În aceste două cuvinte se împlinește întreg destinul nostru ca oameni. Cu toate acestea, sunt zodii care foarte greu reușesc să ajungă să își mărturisească iubirea. Iată și de ce:

Berbec
Nativul din această zodie crede că nu poţi găsi dragostea aşa uşor, deşi şi-ar dori acest lucru. El simte de multe ori că e prea frumos ce i se întâmplă ca să fie adevărat, pentru că a fost rănit de prea multe ori înainte de a se deschide din nou.

Taur
Acest nativ este foarte sceptic şi consideră că dacă spui te iubesc unui om, înseamnă că vei deveni supusului lui. El se va simţi mult mai bine dacă doar va răspunde acestei declaraţii sau dacă nu e el primul care adresează aceste cuvinte romantice.

Gemeni
Nativul din Gemeni crede că dragostea evoluează prea repede şi îşi păzeşte oarecum inima. Îi e frică de intensitatea relaţiei în care e angajată şi crede că ea se bazează exclusiv pe hormoni şi pofte.

Rac
Nativul din zodia Rac este prea timid. În sinea lui îşi doreşte o poveste de dragoste perfectă, în care partenerul ei îngenunchează şi îşi declară dragostea ca într-un film romantic. Cu toate astea, ştie că nu trebuie să îşi facă prea mari speranţe.

Leu
Nativul din această zodie îi e teamă că partenerul ei nu va fi acolo pentru ea pe termen lung. Are nevoie de confirmări peste confirmări, iar cuvintele mari nu o impresionează prea mult, cu excepţia cazului în care ele vin la pachet cu fapte măreţe.

Fecioară
Fecioarele sunt persoane mândre, dar şi pudice. Ele nu vor spune partenerului te iubesc dacă nu au fost curtate zile la rând. Acest lucru le dovedeşte că el esre loial, de încredere şi un amant excelent în dormitor.
În secret îi e teamă că va fi părăsită înainte să se bucure de toate acestea!

Citește și: Horoscop special – cum sărută zodiile?

Balanţă
Nativul din Balanţă îşi doreşte ca partenerul lui să fie primul care îi spune te iubesc. El îşi va arăta dragostea în mai multe moduri, dar niciodată nu va face primul pas în a spune aceste două cuvinte magice.

Scorpion
Scorpionul acţionează misterios pentru că este de părere că aceste cuvinte nu înseamnă prea mult. El vrea iubirea partenerului, dar se va ruşina mereu să îi răspundă. Crede că cheia de a ajunge la inima cuiva stă în acţiuni, nu cuvinte.

Săgetător
Acestui nativ îi e frică să se ataşeze de cineva. Va vrea mai degrabă să îşi părăsească partenerul decât să admită că e îndrăgostit. Consideră că a spune te iubesc este ca şi cum a pune pe cineva într-o cuşcă, de aceea alege să fie independent.

Capricorn
Acestui nativ îi e frică să nu devină vulnerabilă. Are nevoie de confort şi siguranţă, aşa că o să aştepte până când chiar îşi va întâlni alesul.

Vărsător
Vărsătorul este o persoană ambivalentă, aşa că îi e teamă că dacă spune aceste cuvinte mari, el nu va mai simţi la fel şi în dimineaţa următoare.

Peşti
Acest nativ crede că dragostea este un mister care nu poate fi descoperit prin cuvinte banale. Spunând aceste lucruri, el crede că iubirea îşi va pierde din magie şi frumuseţe.

Photo via Visual Hunt

Sursă horoscop: Eva.ro

horoscop - nunta 768x511 1 150x150Citește și: Horoscop special – zodii de femei perfecte pentru căsătorie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.