Horoscop special – ce dependențe ai, în funcție de zodie!

horoscop - igromania 1894847 960 720

Horoscop special – ce dependențe ai, în funcție de zodie! O vorbă din popor spune că suma viciilor noastre este constantă.Și cred că fiecare dintre  noi am experimentat adevărul ei. Dar oare știați că dependențele fiecăruia dintre noi depind de și de semnul zodiacal?

Berbec
Faci totul în viteză.

Îţi iei avânt prea mare atunci când îţi propui să faci ceva şi te poţi arde uneori. Eşti de obicei dependentă de cafea, şi nu de oricare, ci de una tare. Atunci când începi să exagerezi şi să consumi mai mult decât trebuie, cei din jur ar trebui să îţi atragă atenţia şi să fie cu ochii pe tine.

Taur
Nu te poţi controla atunci când vine vorba de calorii.

Eşti puţin obsedată de mâncare. Tu te bucuri de tot, de la mâncarea de tip fastfoof până la brânza franţuzească. E nevoie de intervenţia prietenilor pentru a realiza când întreci măsura şi când începi să ai probleme cu greutatea, pentru că tu nici nu îţi dai seama de asta.

Gemeni
Eşti însetată de cunoaştere.

Ai o obsesie pentru a învăţa şi a-ţi pune mintea la contribuţie tot timpul. Eşti într-o căutare constantă a adevărului şi te bucuri să vezi universul într-un mod diferit. Eşti o persoană care gândeşte profund, aşa că nu fi surprinsă când devii total absorbită de un nou subiect de interes.

Citește și: Horoscop special – când nu mai iubesc zodiile?

Rac
Despici firul în patru şi analizezi prea mult.

În cazuri foarte grave, acest lucru duce la un criticism exagerat şi auto-dispreţ. Uneori poate fi benefic să faci un pas înapoi pentru a te reîmprospăta şi pentru a avea o anumită perspectivă, dar dacă grijile tale sunt neîncetate, poţi deveni destul de nervoasă.

Leu
Eşti obsedată de propria persoană.

Poţi deveni prea atentă la aspectul tău fizic şi să încerci neîncetat să rămâi tănără. Dacă exagerezi cu aceste lucruri, poţi părea un om nebun care ar apela chiar şi la chirurgia plastică doar pentru că ţi s-a pus ţie pata pe ceva. Nu e mare lucru dacă o ţii sub control, dar dacă nu eşti atentă, poţi lua decizii greşite.

Fecioară
Eşti obsedată de ordine şi igienă.

Tu nu poţi sta liniştită văzând că un lucru nu e la locul lui. Dacă intri într-o cameră aglomerată, simţi nevoia să te apuci să reorganizezi totul şi să faci curăţenie. În cele mai multe cazuri, această preocupare e inofensivă, dar dacă devine obsesie, atunci clar eşti OCD. Prietenii tăi ar face bine să ştie că nu trebuie să facă mizerie atunci când te vizitează.

Sursă foto:

horoscop - Cei mai buni   efi   n func  ie de zodie 150x150Citește și: Horoscop special – care este zodia născută să conducă!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.