Horoscop special – cum te desparți de iubit, după zodie!

horoscop - portrait 119851 960 720

Horoscop special – cum te desparți de iubit, după zodie!  Să pui punct unei povești de iubire, indiferent de durata ei, îți va fi greu, mai ales dacă ai investit sentimente. Și mai mereu apare dilema: ”cum să o rup cu el fără să îl rănesc?” Horoscopul de azi îți vine în ajutor!

Berbec
Tu ştii când totul s-a terminat şi vei fi tentată să scoţi imediat pe cineva din viaţa ta după o ceartă serioasă. Deşi înclinaţia ta nativă este de a te arunca cu capul înainte, ai face bine să respiri adânc şi să mai aştepţi o zi două până când apele se mai liniştesc. Aşa te vei asigura că asta îţi doreşti cu adevărat. Şi dacă aceasta e concluzia, atunci e cazul să porţi acea discuţie cu partenerul tău!

Taur
Nu îţi place să te pripeşti, iar asta e o decizie înţeleaptă. În schimb, vrei să îţi acorzi timp de gândire pentru a-ţi da seama dacă această despărţire este ceea ce îţi doreşti cu adevărat. Odată ce te-ai hotărât şi i-ai spus iubitului că relaţia nu funcţionează, nu mai urmează decât o partidă de amor de adio.

Citește și: Horoscop special – celei 3 zodii de femei venerate de bărbați!

Gemeni
Nu este o surpriză faptul că tu ai mai multe opţiuni atunci când vine vorba de despărţire. Ai putea purta discuţia standard sau, dacă simţi că o reglare faţă în faţă ar putea agrava lucrurile, atunci decizi că e mai bine să te desparţi telefonic. Te vei simţi mult mai bine atunci când poţi spune ceea ce gândeşti şi simţi. Dar odată ce ai făcut asta, nu te mai răzgândeşti.

Rac
Ai tendinţa de a sta într-o relaţie, chiar şi atunci când lucrurile nu mai funcţionează. Şi când, în sfârşit, eşti pregătită să spui stop, totul se transformă într-o experienţă dureroasă. Este important pentru tine să ştii că ai făcut tot ce ai putut, dar nu ai primit înapoi ceea ce aveai nevoie. Ia-ţi timpul necesar şi alege să te desparţi la o cină sau în public, unde e mai puţin probabol să te apuce plânsul.

Leu
Când simţi că e ceva în neregulă cu relaţia, te asiguri ca şi cealaltă persoană să afle asta. De aceea, o discuţie sinceră şi din suflet despre motivele pentru care lucrurile nu mai funcţionează între voi e cea mai bună soluţie pentru tine. Nu trebuie să fie totul numai despre nemulţumirile tale. În schimb, spune de ce lucurile se îndreaptă cître direcţia greşită şi încurajează-ţi partenerul că există persoane mai bune pentru fiecare dintre voi. Apoi, recunoaşte ceea ce aţi avut şi continuaţi separat.

Fecioară
Sigur, relaţiile sunt conduse de sentimentel, dar când vine vorba de despărţire, eşti absolut analitică cu privire la acest proces. La urma urmei, dacă vrei un lucru şi partenerul tău îşi doreşte ceva cu totul diferit, nu are sens să fiţi împreună. Staţi unul lângă celălalt şi recunoaşteţi că v-aţi chinuit ca lucrurile să funcţioneze, dar rezultatele nu au fost bune şi nu vă mai potriviţi unul cu celălalt. Vă veţi simţi mai bine după ce spuneţi ce gândiţi!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - friendship 2156172 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – zodia care iubește o singură dată în viață!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.