Horoscop special – de cine să te distanțezi în 2018, după zodie!

horoscop - people 2577986 960 720

Horoscop special – de cine să te distanțezi în 2018, după zodie! Ai lângă tine oameni care în loc să te ajute să evoluezi, să crești, încearcă de fapt să îți taie aripile, să te țină legată cu forța de ei? De astfel de oameni trebuie să te distanțezi anul acesta. Iar horoscopul de azi ți-i și descoperă în funcție de fiecare zodie:

Berbec
Fereşte-te de persoana care vrea să te aducă la tăcere şi să te liniştească.

Eşti plină de energie şi de lumină, aşa că nu ai nevoie în jurul tău de oameni care încearcă să îţi spună că exagerezi sau că trebuie să fii altfel decât fiinţa îndrăzneaţă şi frumoasă care te caracterizează.

Taur
Fereşte-te de persoana care nu este loială. Încerci să îţi păzeşti inima.

Când vine vorba să laşi pe cineva să se apropie de tine, eşti răbdătoare şi laşi timpul să decidă dacă intenţiile sale sunt pure. Nu trebuie să stai în jurul persoanelor care nu te iau în serios sau nu pun preţ pe respectarea şi valoarea relaţiilor.

Gemeni
Fereşte-te de persoana care nu te stimulează.

Eşti curioasă şi vrei mereu să înveţi şi să descoperi lucruri noi. În acest an, distanţează-te de acei oameni care încearcă să te schimbe şi care nu te inspiră să fii o persoană mai bună. Viaţa este prea scurtă pentru a fi cu cineva care nu este interesat de cine eşti cu adevărat.

Citește și: Horoscop special – ce te face sexy, în funcție de zodie!

Rac
Fereşte-te de persoana care nu înţelege profunzimea sentimentelor tale.

Relaţiile sunt foarte importante pentru tine, şi când vine vorba de oamenii pe care îi iubeşti, îi ţii foarte aproape de tine. În acest an, îndepărtează pe oricine care priveşte dragostea ta ca fiind una patetică. Înconjoară-te de oameni care te preţuiesc şi care te iubesc pentru ceea ce eşti.

Leu
Fereşte-te de persoana care vrea să-ţi închidă gura.

Este în natura ta să fii îndrăzneaţă şi mândră, şi clar nu vrei să schimbi ceva la tine. În acest an, distanţează-te de cei care te fac să te simţi ca şi cum nu eşti o persoană bună, pur şi simplu doar din cauza faptului că eşti mai conştientă de sine şi mai încrezătoare decât ei. Dragostea de sine nu e ceva cu care să te ruşinezi.

Fecioară
Fereşte-te de persoana care încearcă mereu să te schimbe.

Eşti genul de om care se simte bine atunci când e pe cont prorpiu. Nu ai nicio problemă să fii cel mai mare fan al tău, luând singură propriile decizii şi petrecându-ţi timpul în singurătate mai mult. În acest an, distanţează-te de cei care nu respectă această dorinţă a ta şi încearcă să te transforme în ceva ce se potriveşte nevoilor lor. Tu eşti cine eşti şi nu trebuie să îţi ceri scuze pentru asta.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - makis 3017451 1280 90x90Citește și:  Horoscop special – zodii născute să fie în centrul atenției!
Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro
Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.