Horoscop special – cum își distrug zodiile viața sentimentală!

horoscop - roses 2840743 960 720

Horoscop special – cum își distrug zodiile viața sentimentală! Deși, în mod normal, atunci când avem parte de o poveste dragoste, ar trebui să încercăm să o consolidăm, nu de puține ori facem greșeli imense care dinamitează viața noastră sentimentală. Iar zodia din care facem parte contribuie din plin la asta:

Berbec
Îţi vei distruge şansele la iubire din cauza felului tău de a fi.

Nu vei avea probleme în a întâlni pe cineva care să îţi placă cu adevărat, doar că odată implicată în relaţie îţi vei speria partenerul din cauza temerilor tale legate de angajament. Vei lăsa egoismul şi impulsivitatea să facă ce vor din tine şi vei căuta în mod subconştient situaţii sau probleme care îţi vor permite să îţi sabotezi propria relaţie.

Taur
Îţi vei distruge şansa la dragoste căutând probleme care nu există.

Te vei convinge singură că partenerul tău te înşală sau că nu te iubeşte la fel de mult cum o faci tu. Nu eşti obişnuită cu experienţa de a te simţi în siguranţă şi fericită cu cineva şi nu ştii cum să gestionezi lucrurile.

Citește și: Horoscop special – zodii care vor renunța la relațiile lor în 2018

Gemeni
Îţi vei distruge şansa la iubire dând mereu înapoi cu privire la ceea ce vrei.

Pe de o parte, vrei o relaţie profundă, sinceră şi completă cu o persoană cu care să te simţi bine, pe de altă parte, vrei o viaţă socială intensă. În cele din urmă, ajungi la concluzia că cele două nu sunt compatibile.

Rac
Îţi vei distruge viaţa amoroasă acceptând orice de la parteneri.

Eşti o persoană empatică şi plină de compasiune, iar aceste lucruri te împing să îi permiţi partenerului sau potenţialilor iubiţi să te calce în picioare. Pentru a găsi fericirea, trebuie să te faci respectată!

Leu
Îţi vei distruge viaţa sentimentală lăsându-ţi mândria şi încăpăţânarea să zburde.

Indiferent cât de bună eşti la suflet şi generoasă, vei întâmpina probleme în a face compromisuri în relaţia de cuplu. Încerci să controlezi totul, chiar dacă acest lucru nu a funcţionat niciodată pentru tine.

Fecioară
Îţi vei distruge şansa la iubire pentru că ţi-e frică că ai putea fi rănită.

Tu trebuie să deţii controlul absolut în faţa oricărei probleme, iar acest lucru îţi va frânge inima. Ai o gândire obsesivă şi nu poţi scăpa de ea indiferent cât de mult ai încercat.

Continuare horoscop pe Eva.ro

Sursă foto:

horoscop - soarevarsator 90x90Citește și: Horoscop special – Soarele în Vărsător, șanse noi pentru zodii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.