Horoscop special – de ce divorțează zodiile?

horoscop - ineldivort

Horoscop special – de ce divorțează zodiile? Divorțul nu este o experiență pe care să îți dorești să o trăiești. Dincolo de plimbatul prin tribunale și spălatul ”rufelor” în public, trauma cea mai mare este să descoperi că omul de lângă tine nu este cel pe care îl credeai. Că iubirea în care ai crezut este doar o minciună. Motivele pentru care oamenii divorțează sunt în strânsă legătură și cu zodiile. Iată de ce ai putea divorța, în funcție de semnul tău zodiacal:

Berbec
Dependenţa de partener
Un Berbec nu va putea sta niciodată lângă o persoană extrem de lipicioasă, pentru că firea lui este independentă şi îi place să aibă o viaţă şi în afara relaţiei. Iubeşte spaţiul şi libertatea şi nu va tolera să fie cu cineva care îl sufocă.

Taur
Lipsa de respect
Un Taur e prea mândru şi are standarde ridicate, aşa că nu va accepta niciodată lângă el pe cineva care nu îl respectă. Nu contează cât de mult îl iubeşte acea persoană dacă îndrăzneşte chiar şi în glumă să nu îl respecte.

Citește și: Horoscop special  – Capricorn, cea mai ambițioasă zodie.

Gemeni
Atitudinea rezervată
O persoană născută în zodia Gemeni nu poate fi cu cineva care este anti-social, pentru că ea este extrem de activă şi are o mulţime de prieteni şi cunoştinţe. Aceasta are nevoie lângă ea de un om care să îi facă faţă stilului de viaţă şi care să îi semene destul de bine.

Rac
Secretele
Un Rac nu va putea rezista prea mult lângă cineva care nu se deschide în faţa lui şi cu care nu are o legătură emoţională puternică. Acesta are nevoie de cineva capabil să vorbească despre orice şi care nu doreşte să păstreze secrete faţă de el.

Leu
Timiditatea
Un Leu iubeşte atenţia şi nu poate fi cu cineva căruia îi place să stea în umbră. Pentru el e cea mai bună dovadă că persoana respectivă nu are încredere în ea, iar el nu are nevoie de cineva timid şi rezervat pentru că nu reuşi să simtă nicio emoţie care l-ar putea face fericit în relaţie.

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - metal cross on marble counter 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile care îl au pe Dumnezeu alături mereu

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.