Horoscop special – cu ce daruri a înzestrat Dumnezeu fiecare zodie?

horoscop - holyspirit 1024x768

Horoscop special – cu ce daruri a înzestrat Dumnezeu fiecare zodie? Fiecare zodie are caracteristicile ei dar și o picătură de har divin, un dar numai al ei, care o face unică și specială. Te-ai întrebat vreodată ce dar a hărăzit Divinitatea zodiei tale?

Ție Berbecule, îți hărăzesc prima mea sămânță pe care o poți sădi cu onoare. Pentru fiecare sămânță care va rodi, încă un milion va rodi în mâna ta. Tu nu vei avea timp să vezi crescând nici una dintre acestea pentru că tot ce însămânțezi va rodi cu prisosință. Tu vei fi primul care va sădi în mintea umană Ideea Mea. Dar nu este datoria ta să hrănești Ideea. Viața ta este acțiune și sigurul tău scop este să-l faci conștient pe om de Creația Mea. Celui care își îndeplinește menirea îi dăruiesc virtutea respectului de sine. Tăcut, Berbecul a pășit spre locul său.

Citește și: Horoscop special – zodiile cărora Dumnezeu le aduce un iubit

Pe tine, Taurule, te înzestrez cu puterea de a preface sămânța în substanță. Munca ta este măreață și are nevoie de răbdare. Tu trebuie să împlinești tot ce a fost început, altfel semințele vor fi risipite în vânt. Nu te vei îndoi niciodată de puterea ta, nu-ți vei schimba gândul la mijlocul drumului și nu vei depinde de alții pentru a-ți desăvârși opera. Îți ofer tăria, folosește-o înțelept! Și Taurul reveni supus la locul său.

Ție, Geamănule, îți sunt sortite întrebările fără răspuns, ca să poți arăta tuturor ceea ce vede și simte omul în jurul său. Tu nu vei ști niciodată de ce acesta vorbește sau ascultă, dar în căutarea înțelesurilor adânci ale lumii vei afla darul Meu: cunoașterea. Iar Geamănul, îngândurat, plecă.

Pe tine, Racule, te investesc cu datoria de a-ți învăța semenii ce este emoția. Tu vei stârni râsul său lacrimile; astfel, tot ceea ce ei vor vedea și vor gândi le va trezi mulțumire și bucurie sufletească. Pentru această primește în dar familia pe care tu o poți înmulți. Și Racul se retrase timid.

Sursă foto: Pinterest

Continuare horoscop pe Sfatul Părinților.

horoscop - people 2943065 960 720 150x150Citește
și: Horoscop special - când nu mai iubesc zodiile?

Ai și
tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi:
office@perfectimperfecte.ro

Suntem
și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.