Horoscop special: eclipsa de Lună din Februarie-recalibrare și magie

Eclipsa de Lună - eclipsa de luna

Horoscop special: eclipsa de Lună din Februarie-recalibrare și magieEclipsa de Lună prin penumbră din 10/11 februarie va fi vizibilă din America, Europa, Africa şi mare parte din Asia. Pentru iubitorii de astronomie, vestea bună este aceea eclipsa se va putea observa în întregime de pe teritoriul României în dimineaţa zilei de 11 februarie, maximul eclipsei având loc la ora 2.45.

Eclipsa de Lună din 10/11 februarie 2017 ne interesează şi din punct de vedere astrologic. Va fi un moment de magie şi recalibrare la forţele noastre interioare.

Din punct de vedere astrologic, eclipsa de Lună din dată 10/11 februarie va fi chiar magică şi va influenţă vieţile noastre în moduri benefice. Sunt multe aspecte pozitive legate de această eclipsă, cel mai important dintre acestea fiind faptul ne va ajuta ne conectăm la forţele noastre interioare, ne va ajuta găsim energia de a crede în părţile pozitive ale personalităţii noastre şi de a investi cu mai multă dedicaţie în visurile noastre.

Citește și: Imaginea zilei – Femeia care ne-a dus pe Lună

Această eclipsă de Lună aflată în perfectă simetrie cu Saturn va transforma talentele noastre în magie şi va aduce rezultate practice şi de asemenea realizări de duratăIată cum interpretăm acest fenomen din punct de vedere astrologic: Ca orice Lună plină şi această eclipsă va influenţa relaţiile noastre cu ceilalţi. Calitatea emoţiilor noastre şi instinctele pe care le avem se intensifică în astfel de momente. Dacă eşti în contact cu nevoile tale şi intenţiile tale cât şi cu ale celor apropiaţi ţie, în momentul unei luni pline şi, mai mult decât atât, în momentul unei eclipse de Lună, ai posibilitatea de a observa anumite disfuncţionalităţi.

Sursă foto: monitoruldecj.ro

Citește continuarea pe Garbo.ro

Eclipsa de Lună - lunanorocoasa 150x150Citeste si: Horoscop special – luna norocoasă a fiecărei zodii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.