Horoscop special – eclipsa de Soare din august și zodiile!

Horoscop special – eclipsa de Soare din august și zodiile! După cea mai lungă eclipsă de Lună a secolului, de care am avut parte în luna iulie, nici august nu se lasă mai prejos și ne oferă o eclipsă parțială de Soare, care va avea loc pe 11 august. Ce efecte va avea ea asupra zodiilor?

Foc: Berbec, Leu, Săgetător
Semnele de foc vor fi forțate să se gândească la relațiile pe care le au cu cei din jur. Legăturile vechi, care nu le mai sunt de folos acestor nativi, se vor încheia. Deși va fi dureros pe moment, vor exista multe beneficii ce vor compensa durerea provocată. Acești nativi se pot simți confuzi, însă nu se vor lăsa copleșiți de emoții.

Citește și: Horoscop special – Mercur retrograd în Leu, e timpul pentru drame!

Un sfat de care ar trebui să țină cont Berbecul, Leul și Săgetătorul în luna august este să nu lase emoțiile să le ghideze acțiunile. Cu timpul, totul va începe să capete sens. Deși schimbările pot părea că se petrec rapid, acestea vor arăta adevărata cale pe care semnele de foc trebuie să le urmeze în viață.

Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn
În perioada care urmează, semnele de pământ vor sesiza o creștere a creativității și productivității. Timp de câteva săptămâni după eclipsă, cei trei nativi vor fi în centrul atenției (nu într-un sens rău). Deși se pot simți destul de stânjeniți în această poziție, lucrurile nu vor deveni intense. Taurul, Fecioara și Capricornul nu trebuie să se teamă să ia lucrurile mai ușor și să se gândească în amănunt înainte de a face pasul următor.

Sursă foto: Adweek.com

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - nature 3106213 1280 90x90Citeste si: Horoscop special – cele mai periculoase femei ale zodiacului!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.