Horoscop special – De ce îi este dor fostului iubit de tine?

horoscop - pants 1255852 1280 1024x678

Horoscop special – De ce îi este dor fostului iubit de tine? Ai trecut printre-o despărțire și crezi că fostul iubit a uitat deja de tine? Nu te grăbi, s-ar putea să nu fie deloc așa. Orice relație lasă urme adânci în sufletele noastre și, normal, și stări de dor.

Berbec
Tu aduci distracţia într-o relaţie, în timp ce îl faci pe cei de lângă tine să se simtă în largul lui.

Loialitatea ocupă un loc special pentru tine pentru că nu renunţi uşor atunci când crezi în cineva. Când ieşi dintr-o relaţie, viaţa fostului devine mult mai plictisitoare, ca şi cum şi-a pierdut acea scânteie. Să fie în jurul tău îl făcea să simtă că viaţa merită trăită cu adevărat şi că luptele sunt doar un impuls pentru a realiza ceva şi mai mare. Fostul tău iubit va uita să se bucure de lucrurile mici şi de realitate. Tu l-ai învăţat valoarea răbdării.

Taur
Eşti cunoscută pentru încăpăţânarea ta şi pentru nevoia de siguranţă în relaţiile amoroase.

Fostul tău a simţit că trăieşti alături de tine şi că micile probleme nu au cum să vă doboare, pentru că tu lupţi şi nu renunţi uşor. După despărţire, acesta va simţi că pierde această siguranţă şi îi va fi dor de angajamentul şi resposabilitatea cu care te raportai la relaţia voastră.

Gemeni
Tu ai o natură duală, raportat la tot.

Ai o perspectivă unică asupra vieţii şi ţi-ai făcut partenerul să vadă şi celalaltă parte a monedei de fiecare dată. Lui îi va lipsi capacitatea ta de a vedea lucrurile în mod diferit, iar viaţa sa va deveni plictisitoare. De asemenea, distracţia pe care o aduceai în relaţie va fi un lucru de care îi va fi tare dor.

Citește și: Horoscop special – zodiile care își ascund cel mai bine sentimentele!

Rac
Fostului tău iubit îi va lipsi dragostea pură şi necondiţioantă pe care i-o ofereai.

Ai făcut totul pentru ca el să simtă ca acasă şi ai avut grijă de el, indiferent de greutăţile vieţii. Lângă tine ştia că poate găsi calmul de care avea nevoie şi locul în care putea uita de toate grijile. Va regreta că numai tu îl puteai face să se deschidă şi se simtă bine exact aşa cum era el.

Leu
Eşti o persoană egoistă şi un lider înnăscut, dar ştii mai bine decât oricine ce să pui pe primul loc atunci când situaţia o cere.

Eşti loială în tot ceea ce faci şi spui, iar asta îi va lipsi fostului iubit. Tu ai crezut în el şi l-ai făcut să se simtă şi pe el puternic şi îi va fi dor de asta. Nu oricine va putea să îl aprecieze aşa cum o făceai tu.

Fecioară
Tu i-ai îmbunătăţit viaţa în orice fel posibil. Ai un talent înnăscut de a ordona totul, ajutând cum poţi şi găsind soluţii salvatoare.

Ţi-ai făcut partenerul să creadă în el şi i-ai arătat ce înseamnă bunătatea. I-ai făcut viaţa mai bună şi mai confortabilă, prin lucruri mici şi mari. Ai fost acea persoană care l-a ghidat şi care l-a făcut să devină mai bun, chiar dacă atunci nu a apreciat.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - love 3187623 1280 90x90Citește și: Horoscop special – cuplurile eterne ale zodiacului!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.