Horoscop special – evenimentele astrale majore ale lui 2018

horoscop - astrology

Horoscop special – evenimentele astrale majore ale lui 2018! Anul care se pregătește să vină promite mai multe perioade de armonie, momente de regăsire și de echilibrare pe toate planurile, ceea ce este numai bine după zbuciumatul an 2017. Iată care sunt cele mai importante evenimente astrologice din 2018:

Influența uraniană în 2018

Uranus își încheie periplul prin Berbec la 15 mai 2018, dar până atunci rămâne în relații tensionate cu Pluton din Capricorn. Această configurație ar putea reprezenta o ultimă somație pentru cei care sunt încă în întârziere cu schimbarea mentalității, a concepțiilor și a modului în care își manifestă individualitatea, identitatea proprie etc.

Prin urmare, unii dintre noi pot avea senzația că anumite schimbări devin extrem de importante și trebuie realizate urgent, „acum ori niciodată”, cu orice preț. Același lucru se poate petrece însă și la nivel global, în cazul conflictelor deja existente. Este posibil să asistăm la confruntări finale sau la căderea unor sisteme de putere care stau de mult timp într-un echilibru fragil.

Citește și: Horoscop special – 2018, un an teribil de greu pentru 3 zodii!

Jupiter în 2018

Până la 8 noiembrie 2018 Jupiter se află în Scorpion – semn financiar, ca și Taurul care va fi tranzitat de Uranus. Prin urmare, intrăm într-o perioadă de reformulare a mentalităților față de siguranța personală și materială, față de bani și sistemele de valori individuale și colective.

La această evoluție pot contribui diverse evenimente exterioare surprinzătoare. Cu Uranus în Taur și Jupiter în Scorpion, totul este posibil. Putem beneficia de venituri neașteptate sau din surse neașteptate, dar și de destabilizări financiare, pierderi sau cheltuieli mari și neprevăzute.

Mercur retrograd în 2018

Este indicat să fim atenți la perioadele în care retrogradează Mercur, o planetă a intelectului și a comunicării. În 2018, retrogradările lui Mercur ating semnele de Foc: Berbec (23 martie – 15 aprilie), Leu (26 iulie – 19 august), Săgetător (17 noiembrie – 1 decembrie). La aceste perioade se adaugă și câteva zile de retrogradare în Scorpion, între 1 și 6 decembrie.

Perioadele în care Mercur are un mers aparent retrograd sunt foarte bune pentru a ne reorganiza cele mai îndrăznețe idei și pentru a căuta resursele și metodele necesare pentru a le pune în aplicare. În aceste perioade se recomandă să ne cenzurăm impulsivitatea, deși creativitatea și dorința de acțiune și de afirmare ne dau ghiont. Nu este indicat să semnăm contracte, să parafăm documente sau să încheiem înțelegeri verbale, fiindcă predispoziția spre neînțelegeri, certuri și reacții impulsive este foarte mare.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eastrolog.ro

horoscop - whisper 408482 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – cele 3 zodii cu secrete extrem de rușinoase!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.