Horoscop special – ce te face sexy, în funcție de zodie!

horoscop - portrait 1319951 1280 1024x661

Horoscop special – ce te face sexy, în funcție de zodie! Să fii senzuală, să emani erotism, sexualitate, nu presupune să mergi goală prin oraș. Este o artă a seducției care nu are legătură numai cu partea fizică. Atunci, care mai sunt atuurile tale pentru seducție, în funcție de zodie? Le aflăm împreună:

Berbec
Loialitatea de care dai dovadă este foarte sexy. Faptul că nu păstrezi secrete este un lucru confortabil pentru partenerul tău şi promovează o intimitate între voi la care toată lumea tânjeşte. Modul în care rămâi dedicată oamenilor de care îţi pasă înnebuneşte pe oricine pentru că se poate avea încredere în tine.

Taur
Ca Taur, eşti foarte responsabilă în viaţa socială şi sentimentală. Oamenii ştiu că pot conta pe tine să menţii ordinea, iar asta te face extrem de dorită. Voinţa ta e matură şi partenerul tău poate vedea într-adevăr un viitor cu tine datorită modului în care te dedici.

Gemeni
Oamenii îţi găsesc stilul de viaţă spontan foarte seducător. Eşti mereu în mişcare şi cauţi acţiune mereu, lucru care te face uşor inaccesibilă. Nu laşi rutina să se instaleze, iar acest lucru îi zăpăceşte pe cei din jur, pentru că nu îşi pot imagina ceva mai sexy decât să lupte pentru a-ţi câştiga iubirea.

Citește și: Horoscop special – zodii care nu rezistă relațiilor la distanță!

Rac
Ai tendinţa de a simţi totul foarte profund, iar acest lucru este perfect pentru viaţa amoroasă. Eşti extrem de romantică şi oamenii te găsesc atractivă pentru că ştii să te ocupi de sentimentele tale cu stil. Ei devin dependenţi de căile incitante prin care promovezi dragostea în relaţiile tale.

Leu
Acest lucru pare destul de ciudat, dar aroganţa ta e atrăgătoare. Toată lumea ştie cât de înalte sunt standardele tale şi, prin urmare, oamenii tânjesc după tine. Admiratorii tăi se bucură de ideea că dacă te fac să te îndrăgostesc de ei înseamnă că sunt unici.

Fecioară
Inteligenţa ta este fără îndoială sexy, pentru că abilitatea ta de a lămuri totul despre aproape orice arată că alături de tine se zăreşte un viitor luminos. Tu eşti genul de persoană care merită ce e mai bun pentru că eşti capabilă de conversaţii isteţe şi ai mereu cele mai unice moduri de a-ţi exprima pasiunea.

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - business 3058333 960 720 300x190Citește și: Horoscop special - ce tiă de bărbat cunoști anul acesta, după zodie! 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la
noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.