HOROSCOP special – Fecioara în 2017

fecioara - Virgo HD Sign Wallpapers 1024x576

Articol scris de Elisabeta Pancea. HOROSCOP special – Fecioara în 2017. Pentru nativii din zodia Fecioara, anul 2017 este o perioada favorabilă pe plan personal şi financiar, un an benefic pentru regândirea planurilor de viitor, achitarea datoriilor şi rezolvarea problemelor legate de familie, slujbă sau siguranţă în propriile forţe.

Jupiter se află, până în octombrie, în casa banilor, fapt ce favorizează câştigurile, oferind o siguranţă a propriei persoane, însă şi o predispoziţie de a cheltui bani, lucru nu foarte bun, mai ales în lunile martie, august şi la finalul lui septembrie. În aceste perioade ale anului, chiar şi cele mai econome şi chibzuite persoane din această zodie vor simţi nevoia de a cheltui banii pe inutilităţi. În octombrie, Jupiter intră în casa a III-a a Fecioarei, favorizând nativii care se apucă de studii sau deja învaţă, pe cei care se reorientează spre o nouă meserie sau caută să descopere lucruri noi, reinventandu-se.

Citește și: Horoscop special – Leul în 2017

Saturn va rămâne în casa familiei Fecioarei până în decembrie, în armonie cu Uranus, aflat în casă banilor acestei zodii. Astfel, astrele vor fii de partea nativilor în aranjarea corectă a lucrurilor în familie, prin rezolvarea unor conflicte mai vechi, armonizarea relaţiilor cu ceilalţi membri sau rezolvarea unor probleme de sănătate ale părinţilor. Totodată, veniturile vor creşte, datoriile neplătite vor fi achitate, fără a mai face altele noi pentru acest lucru, se vor auzi veşti bune despre moşteniri sau partajări de avere.

Problemele din trecut, din 2015, cu care s-au confruntat Fecioarele şi în 2016, chiar în momente critice, se vor rezolva pozitiv, în favoarea nativilor, în 2017. Grijă mare în dragoste! Fecioarele sunt predispuse la comportamente ieşite din comun, lipsa răbdării, reacţii extreme care surprind partenerii de viaţă. Pluto se află în casă iubirii şi a relaţiilor dar şi a copiilor Fecioarei, marcând evenimentele de schimbare bazate pe jocuri de putere. Fecioarele ar trebui să găsească activităţi plăcute, de recreere, pasiuni şi hobby-uri prin care să îşi pună calităţile în valoare pentru a-şi recăpăta echilibrul mintal şi încrederea în forţele proprii.

fecioara - 11 150x150Citeste si: Horoscop special – de ce înșeală zodiile

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.