Horoscop special – Fecioara, cea mai sâcâitoare zodie!

horoscop - virgomoon 1024x765

Horoscop special – Fecioara, cea mai sâcâitoare zodie! Probabil că te-ai intersectat, de-a lungul timpului, cu multe persoane care ți-au făcut viața grea, care te-au cicălit, te-au agasat până dincolo de orice limite. Mai mult ca sigur erau Fecioare.

Fecioara are spiritul critic dezvoltat, așa că nu se lasă până nu își exprimă opinia în legătură cu anumite lucruri. Nu poate să declare nimeni că nu are intenții bune, dar dă mari bătăi de cap celor din jur.

Citește și: Horoscop special – compatibilitatea nativilor Fecioară cu alte zodii

Această zodie are așteptări mari de la cei din jurul ei, mai ales că și ea oferă multe lucruri. Își dorește ca cei dragi să fie mai ambițioși și să lupte pentru visurile lor. Atunci când observă că ei dau înapoi, îi cicălește până îi scoate din acea stare de moleșeală. Poate că îi va înnebuni în cele din urmă, dar măcar îi va face să reacționeze. Mulți dintre ei chiar îi mulțumesc după aceea că i-a susținut. Chiar dacă nu alege întotdeauna o modalitate bună de sprijin, măcar cele pe care le utilizează dau de multe ori roadele dorite.

Dacă ai în viața ta un astfel de reprezentant, cu siguranță știi despre ce vorbim. Iar dacă ești născută sub influența acestui semn astrologic, poate că îți va veni greu să accepți că meriți această titulatură, însă ne vei da dreptate până la urmă.

Chiar dacă Fecioarele au intenții bune atunci când îi cicălesc pe cei din jur, ar trebui totuși să încerce să se schimbe în această privință. Poate că în unele cazuri vor reuși să îi motiveze pe cei dragi, dar în altele îi vor face să se răcească față de ele. Această atitudine îi poate îndepărta pe cei din jur, care vor ajunge chiar să se ascundă de nativii acestei zodii. Vor face orice le stă în putință numai să nu le iasă în cale, în special în momentele în care vor simți că Fecioarele au o poftă nebună de cicălit.

Sursă foto: moonology.com

Sursă horoscop: divahair.ro

horoscop - fecioara 150x150Citeste si: Horoscop special – Fecioara în 2017!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.