Horoscop special – Fecioarele au defecte?

horoscop - virgo 1024x890

Horoscop special – Fecioarele au defecte? Deși pare greu de crezut, acest semn zodiacal apropiat de perfecțiune nu este lipsit de câteva aspecte pe care le putem considera defecte și care pot face viața alături de o Fecioară extrem de grea.

Sunt narcisiste
Lumea nu se învârte în jurul lor, aşa că nu ar trebui să mai fie aşa. Fecioarele se gândesc atât de mult la ele încât cei din jur îşi pierd interesul pentru ele. Ele trăiesc în propria lor lume în care nimic altceva nu contează, ci doar interesele lor.

Ele nu au o problemă în a vorbi despre ele ore în şir, dar când cineva le povesteşte ceva personal, îşi schimbă imediat tonul şi expresia feţei. Dacă nu au aceleaşi interese ca şi tine, nu te aştepta să se schimbe prea curând, pentru că nu îşi doresc să se adapteze. Femeile din Fecioară sunt cele care simt nevoia de a pune pe reţelele sociale fiecare selfie pe care şi-l fac. Poveştile lor de pe Instagram şi Snapchat sunt actualizate zilnic, astfel încât noi restul să putem vedea ce viaţă duc. Dacă acestea nu sunt în centrul atenţiei mereu, ele pot cădea într- stare extrem de proastă.

Citește și: Horoscop special – cum îți dai seama că o Fecioară te place?

Critică extrem de mult
Sunt persoane care critică exagerat şi îi fac pe cei din jur să se simtă mizerabil. Le place această activitate şi găsesc defecte şi greşeli în aproape orice. Critica constructivă nu există pentru ele, ele te pun la pâmânt din pură plăcere. Acest lucru le ajută să îşi mascheze propria nesiguranţă. Dacă eşti o persoană sensibilă, este mai bine să stai departe de ele, pentru că te va face să te simţi extrem de prost fără nicio urmă de remuşcare.

Nu suportă criticile
Cele mai simple remărci le vor jigni, chiar dacă sunt în interesul lor. Ele nu sunt niciodată receptive la critică şi e foarte dificil să ai o relaţie cu ele, pentru că devinde frustrant să comunici cu ele în condiţiile în care se supără atât de uşor.Trebuie să îţi alegi cu atenţie cuvintele, astfel încât să nu se simtă rănite sau iritate.

Sunt răzbunătoare
Fecioarele sunt răzbunătoare în moduri diferite, nu uită şi nu iartă. Dacă anulezi vreodată o întâlnire cu ele, vor întrerupe complet comunicarea cu tine sau va anula şi ea data viitoare planul pe care l-ai făcut. Este dificil să ai o relaţie sănătoasă cu aceste native, pentru că ele numără greşelile pe care le-ai făcut şi contorizează tot.

Ele sunt şefii
Sunt firi puternice, probabil cele mai puternice care nu recunosc niciodată că ar fi rele sau că iubesc independenţa. Există bărbaţi care acceptă, dar mulţi optează pentru tipul tradiţional de relaţie. Femeile din această zodie sunt inteligente şi urmăresc să îşi atingă ţelurile cu orice preţ. Uneori, acest lucru creează tensiuni în viaţa de cuplu.

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - fantasy 2861107 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – cum se manifestă zodiile la rău?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.