Horoscop special – ce fel de mamă ești, după zodie?

horoscop - mama

Horoscop special – ce fel de mamă ești, după zodie? Ți s-a spus că ești mama perfectă pe care și-ar putea-o dori un copil? Sau, din contră, lași impresia unei mame extrem de severe, care nu îi lasă copilului nici cea mai mică libertate? Există o corelare între zodia din care faci parte și ce fel de mamă ești.

Berbec

Curajoasă, încrezătoare și realistă, îți inspiri copilul să fie puternic. Faptul că ești neînfricată contează enorm pentru dezvoltarea unui adolescent fără complexe și temeri. Ai grijă însă la capitolul competitivității, la momentele când poți deveni egoistă, furioasă sau obsesivă.

Taur

Grație zodiei tale, ești o ființă stabilă, delicată, harnică. Toate aceste calități se reflectă asupra educației pe care o dai copilului tău. Nu te bloca însă în indulgențe, ferește-te de materialism și protejează-ți copilul de fluctuațiile de stare prin care treci uneori.

Gemeni

Mamele Gemeni sunt creative, originale, curioase și mereu tinere, indiferent de vârstă. Copilul tău se bucură din plin de atitudinea ta deschisă, dar se poate enerva pe lipsa ta de răbdare, pe inconsistența ta, sau pentru că nu îi respecți limitele. Ai grijă cum îți asculți copilul. Nu transforma discuțiile în monologul tău.

Rac

Îți copleșești copilul cu afecțiune! Ești o mamă devotată și sensibilă, care știe să creeze senzația de confort. Trebuie să ai grijă, însă, la senzațiile de gelozie și acaparare care te încearcă pe măsură ce copilul tău crește, precum trebuie să îți temperezi și frica ta nativă. Nu trebuie să protejezi copilul de lecțiile pe care trebuie să le primească de la viață singur.

Leu

Mama Leu este puternică, îndrăzneață, jucăușă. Ca lider de ”haită”, își joacă rolul minunat. Excesul de energie îți poate copleși copilașul, pe care uneori riști să îl expui la prea multă dramă sau la un optimist neconstructiv. Compensează cu încrederea pe care i-o insufli.

Fecioară

Punctele tale forte pe care le va urmări copilul tău sunt intelectul, organizarea și rigoarea. Obiceiurile tale sănătoase îi vor crea un mediu armonios. Grijă mare în schimb la tendința de a supra-analiza lucrurile și nu îți judeca copilul la fel de aspru cum ești obișnuită să te judeci pe tine.
Citește continuarea pe Eva.ro
Photo via Visualhunt

horoscop - angry woman boxing his boyfriend 768x512 1 150x150Citește și: Horoscop special – ce urăsc zodiile cel mai mult?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.