Horoscop special – Zodii de femei de care să te ferești!

horoscop - femeizodiac

Horoscop special – Zodii de femei de care să te ferești!  Întotdeauna ne place să căutăm tot ce este mai bun în oamenii de lângă noi, cu atât mai mult în cei cu care alegem să ne petrecem viața ca și parteneri de cuplu. Există însă câteva zodii feminine despre care se spune că dețin arsenalul suprem de a chinui un om:

Scorpion

Femeia fără niciun Dumnezeu e, prin definiţie, cea născută în Scorpion. E deosebit de răzbunătoare, nu uită şi nu iartă. Moralitate? Ce este aceea? Minte cu neruşinare doar ca să-şi apere pielea şi n-o interesează deloc dacă lucrurile pe care le lansează în eter ar putea face rău cuiva. E extremistă şi deloc raţională, se abate de la reguli cu zâmbetul pe buze. E manipulatoare şi şantajistă şi va face orice să ajungă în vârful piramidei.

Citește și: Horoscop special – femei de care bărbații fug imediat

Capricorn

Vorbim despre una dintre cele mai dominatoare femei, cea care nu are viaţă personală, ci doar carieră. E mega serioasă şi fuge de sentimentalism ca, vorba aceea, dracu de tămâie. E arivistă şi snoabă în acelaşi timp, e lipsită de diplomaţie şi poate da dovadă de multă răutate când o superi sau dacă nu te ridici la standardele ei. Este supărăcioasă şi nu răspunde bine la glume, aşa că mai degrabă ar fi de preferat să eviţi să intri în contact cu ea.

Balanţă

Balanţa apreciază lucrurile doar după starea ei emoţională. Dacă ei nu îi e bine, orice ai face nu îi intri în gratii. Uită de orice urmă de umanitate atunci când i se pare că încerci să îi subminezi autoritatea. Se teme că i se va întrezări vulnerabilitatea şi atunci iese la atac. Face tot posibilul să aibă ultimul cuvânt, fiindcă asta îi dă impresia că are forţă. Nu se împacă nicidecum cu gândul trădării şi va atacă mişeleşte, când cel vizat nici nu se aşteaptă.

Sursă foto: naționaliști.ro

Sursă horoscop: Publika.md

horoscop - lunanorocoasa 150x150Citeste si: Horoscop special – luna norocoasă a fiecărei zodii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.