Horoscop special – Femeia Fecioară, înger și demon în viața ta!

horoscop - femeiafecioar   1024x535

Horoscop special – Femeia Fecioară, înger și demon în viața ta! Despre femeia din zodia Fecioară se spune că este extrem de pasională, loială, inteligentă. Să fie oare doar acestea calitățile ei sau mai avem de descoperit?

Fecioara este curajoasă şi nu se teme să meargă după ce vrea
Femeia Fecioară poate părea un pic introvertită uneori, dar ea nu se teme să fie dură sau să plece în căutarea a ceea ce-şi doreşte, indiferent de ceea ce spun sau gândesc ceilalţi despre ea. Ea nu se lasă oprită din drum, aşa că să nu crezi că poţi să o împiedici de la ceva doar pentru că s-a purtat frumos cu tine, altfel te va mânca de viu! Această femeie va face tot ce e nevoie pentru a-şi atinge obiectivele. Ea îşi stabileşte mereu ţeluri noi şi din ce în ce mai mari, şi odată ce i se pune pata pe ceva, nu permite nimănui să i se pună în cale. S-ar putea să dureze o zi, o săptămână sau un an, dar cu siguranţă ea va ajunge unde şi-a propus.

Citește și: Horoscop special – calitățile celor născuți în octombrie

Este foarte loială persoanelor care se poartă cum trebuie cu ea
Cei care sunt foarte apropiaţi de această nativă, ştiu că ea le este loială. Când vine vorba de relaţii, ea este una dintre acele femei care pun totul la bătaie pentru a repara ceva stricat în loc să fugă la primul necaz care apare. Nu vede niciun rost să arunce totul la gunoi doar pentru o mică dispută. Pentru mulţi, loialitatea şi devotamentul ei o fac să fie femeia ideală pentru căsătorie sau pentru un angajament pe termen lung. Şi deşi îi va lua ceva timp înainte de a se implica serios, când se îndrăgosteşte, este pasională, intensă şi romantică. În timp ce ea răspunde loialităţii cu loialitate, ea va fi distantă în lipsa ei. Dacă o înşeli sau o minţi grav, atunci vei ieşi imediat din viaţa ei.

Femeia Fecioară este foarte analitică cu privire la aproape orice
Femeia Fecioară poate părea uneori că le ştie pe toate, dar, de fapt, ea are îndoieli şi griji. Ea gândeşte cu grijă fiecare mişcare şi acordă atenţie chiar şi celor mai mici detalii. Ea poate fi, de asemenea, critică cu cei care nu au bun-simţ. Cu toate acestea, în timp ce poate fi dificilă uneori atunci când se raportează la alţii, ea este cel mai dur critic pentru ea însăşi. Natura ei analitică este atât o binecuvântare, cât şi un blestem. Pe de o parte o forţează şi o motivează să facă cât mai bine totul, dar poate fi uneori destul de stresant pentru ea!

Femeia Fecioară ştie să îşi gestioneze inteligent banii şi nu îi cheltuie pe nimicuri
Pe lângă faptul că este inteligentă şi matură, femeia Fecioară se descurcă de minune atunci când vine vorba de gestionarea banilor. Ea este capabilă să nu cadă în capcane şi evită să îşi risipească banii pe lucruril banale şi inutile. În schimb, ea investeşte sau îi strânge pentru lucrurile pe care şi le doreşte cu adevărat. Ea nu exagerează cu economiile, ba din contră e dispusă să îşi ofere ceea ce crede că merită. Dar nu o vei prinde niciodată că îşi dă salariul pentru o geantă de designer.

Sursă foto: Kudika.ro

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - young couple standing on hill with city lights in background 150x150Citește și: Horoscop special- cele mai rezistente cupluri ale zodiacului!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.