Horoscop special – femeia Gemeni, partenera de care nu te plictisești!

horoscop - twins 2691108 960 720

Horoscop special – femeia Gemeni, partenera de care nu te plictisești! Femeia Gemeni este partenera alături de care vei avea mereu motive de fericire, care nu este deloc plictisitoare, extrem de veselă dar care, atunci când se înfurie, se schimbă radical. Cu toate acestea, motivele pentru care să te îndrăgostești de ea sunt multe și puternice. Iată câteva din ele:

1. Femeia Gemeni iubeşte distracţia şi nu are timp să se plictisescă
Ea caută întotdeauna aventuri şi clipe pline de distracţie. Este una dintre cele mai energice persoane pe care le vei întâlni vreodată. Urăşte senzaţia de plictiseală, aşa că ea va fi într-o continuă căutare de călătorii şi găseşte mereu activităţi noi de făcut. Dacă te întâlneşti o femeie din această zodie, pregăteşte-te pentru o viaţă plină de aventuri şi distracţie.

2. Dacă eşti în căutarea unei vieţi pline de surprize, atunci femeia Gemeni e cea care ţi-o poate oferi
Este greu să anticipezi acţiunile unei femei Gemeni îndrăgostite. Când o femeie din această zodie iubeşte, ea face multe cadouri şi surprize neaşteptate. Ea flirtează cu tine, pune întrebări neaşteptate şi deschide conversaţii interesante.

Citește și: Horoscop special – înger sau demon, ce ești în funcție de zodie?

3. O femeie Gemeni ţine la spaţiul ei personal şi la libertate
Femeia din această zodie apreciază spaţiul personal în relaţii. Ea crede că fiecare partener trebuie să aibă propriul timp şi spaţiu, dar şi libertatea de a face ceea ce îşi doreşte. Ştie foarte clar că partenerii nu trebuie să fie tot timpul unul cu altul, sufocându-se.

4. Femeia Gemeni este foarte inteligentă şi ambiţioasă
Curiozitatea ei o face să vrea să fie din ce în ce mai deşteaptă şi mai bună în tot ceea ce face. E foarte inteligentă când vine vorba de conversaţii cu partenerul ei. Ea ştie cum să ajungă la o anumită profunzime în care ambii parteneri pot vedea un aspect nou sau o vedere punctuală la subiectul dezbătut.

5. Femeia Gemeni este deschisă şi nu se teme să spună ce gândeşte
Întreab-o pe femeia din această zodie care este părerea ei şi fii sigur că îţi va oferi cel mai cinstit răspuns. Opinia ei ar putea fi uneori severă, dar asta o face o prietenă de încredere şi o iubită sinceră.

Sursă foto: Pixabay

Sursă horoscop: Eva.ro

horoscop - castor 150x150Citește și: Horoscop special – ce semn zodiacal ești în horoscopul amerindian!

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.